Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile arkadaşlar ve Crinone jel kullananlar hamile olduğumu 4 gün önce öğrendim ve 2 gündür bu jel siyahlaşmış olarak tortulu şekilde gelmeye başladı daha önce böyle olan var mı?
Hamile arkadaşlar ve Crinone jel kullananlar hamile olduğumu 4 gün önce öğrendim ve 2 gündür bu jel siyahlaşmış olarak tortulu şekilde gelmeye başladı daha önce böyle olan var mı?
canım bende o jeli kullanıyorum korkma canım normal yani doktor banada verdi düşük olmasın diye rahimi kapatıyomuş ilacı verirken doktorum üstüne bastıra bastıra dedi bak tortu şeklinde ve kahverengi renk şeklinde gelir korkma dedi yardım ettiysem ne mutlu bana bende kullanıyorum ordan biliyorum:enbuyukkk:
teşekkür ederim arkadaşlar sizin mesajlarınız biraz rahatlattı beni ama insan her şeyden tedirgin oluyo zor bulunca yarın doktora gidicem zaten bir de ona sorucam içim rahat etsin.
teşekkür ederim arkadaşlar sizin mesajlarınız biraz rahatlattı beni ama insan her şeyden tedirgin oluyo zor bulunca yarın doktora gidicem zaten bir de ona sorucam içim rahat etsin.
canım benim önceki hamileliklerimde o jel alerji yaptı iğneye çevirdi doktorum sen yinede doktorunu ara bence o gerekli açıklamayı yapar gerekirsede iğnde yada fitil şeklindede kullanola biliyo ayrıca bebeğin hayırlı olsun rabbim kucağına aldırsın :Saruboceq:
evet bende jel kullandım... ilk zamanlar sarı tortu olarak geliyordu, ilerleyen günlerde bu tortular siyahlaştı... bende korktum doktorumu aradım korkulacak bir durum olmadığını ve normal bir durum olduğunu söyledi... ama tabii sen yinede doktoruna sor bi bakalım... tabii sonucu bizede haber vermeyi unutma :))) bebişin hayırlı olsun...:ecrin_bebek:
bencede sen doktorunu ara idrar tahlili iste enfeksiyon olabilir büyük ihtimal benimde öğle oldu idrarda enfeksiyon vardı geç kalmadan tedbirini al siyah dönüyorsa muhakkak üstüne düş