Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha olmadım 16.haftadan sonrayı bekliyorum 13. Haftadayım. Ama çok kararsızım hem coronadan çok korkuyorum hem de aşının herhangi bir yan etkisi olur mu diye korkuyorum
Daha olmadım 16.haftadan sonrayı bekliyorum 13. Haftadayım. Ama çok kararsızım hem coronadan çok korkuyorum hem de aşının herhangi bir yan etkisi olur mu diye korkuyorum
Bende aynı durumdan müzdaribim. 23 haftalığım doktor ol diyor korona bulaşırsa daha sıkıntı diyor ne yapıcamı şaşırdım. Tetanoz 2.doz olucam 7 eylülde ondan sonrada covid yaptırıyım diyorum ama kararsızım
Bende aynı durumdan müzdaribim. 23 haftalığım doktor ol diyor korona bulaşırsa daha sıkıntı diyor ne yapıcamı şaşırdım. Tetanoz 2.doz olucam 7 eylülde ondan sonrada covid yaptırıyım diyorum ama kararsızı