Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür öyle bişe değil kırmızı da değil çok tedirgin oldum görünce bide çok yeni hamileliğim insan korkuyor ister istemezHamileliğin sonuna kadar lekenme yaşayanlar olabiliyor önemli olan çamur gibi kopkoyu akıntı olmaması
Hayır gitmedimDoktora gittiniz mi
Kötü bişey olabilir miDoktora Gitmelisiniz.
Biz doktor değiliz belki bir sorun var doktor görüp söyleyecek. Neyi bekliyorsunuz gitmek için? Buradan aldığınız yanıtlar sizi tatmin ediyor mu?Hayır gitmedim
Böyle yaşayan var mı bi önerisi olur diye konuyu açtım haklısınızBiz doktor değiliz belki bir sorun var doktor görüp söyleyecek. Neyi bekliyorsunuz gitmek için? Buradan aldığınız yanıtlar sizi tatmin ediyor mu?
Tamam teşekkür ederim görüncem mutlaka umarım kötü bişey yokturBi doktora görünün olurmu
Hayır o çok yanlış bir düşünce. Herkeste aynı olmayabilir. Kimisi hamileliği boyunca kanama yaşar ama sağlam bir bebek dünyaya getirir kimisi de lekelenmeyle kaybedebilir. Siz siz olun doktordan şaşmayın herkesin hamileliği bir değil. Anne olacaksınız inşallah, daha tedbirli olmalısınız. Bir can söz konusuBöyle yaşayan var mı bi önerisi olur diye konuyu açtım haklısınız
Umarım bi sorun yoktur herşey yolundadır kötü bi sonuç duymam doktordanHayır o çok yanlış bir düşünce. Herkeste aynı olmayabilir. Kimisi hamileliği boyunca kanama yaşar ama sağlam bir bebek dünyaya getirir kimisi de lekelenmeyle kaybedebilir. Siz siz olun doktordan şaşmayın herkesin hamileliği bir değil. Anne olacaksınız inşallah, daha tedbirli olmalısınız. Bir can söz konusu
Bunu öğrenmek için gitmelisiniz.Umarım bi sorun yoktur herşey yolundadır kötü bi sonuç duymam doktordan
6+5 haftalık hamileyim. Bu sabah ve şuanda gelen kahverengi lekelenmelerim var. Bu durumu yaşayan var mı daha önce?
[/QUOTE
Benim 5. Haftamda 4 gün süren kahverengi kırmızıya dönük kanamam olmustu kanama keseden değildi ama yinede düşük riski dedi progestan ve kan sulandırıcı kullandım 8.haftamda tekrar oldu pembe lekelenme şeklinde oldu bu sefer koşa koşa hastaneye gittik düştü sandım kanama yine bebekten keseden değildi ama korkuttu tabi.. Bence doktorunuza mutlaka görünün yada bir kadın doğum aciline gidin lekelenmenin kaynağına baksınlar bu lekeler herkese aynı kaynaktan gelmeyebiliyor çünkü bir riskiniz varsa en azından önlem alırsınız
Kötü bisey olacaksa progestanla önlem alır doktor. Yani %50 olur veya olmaz canimKötü bişey olabilir mi
Kesinlikle kötü düsünme benimde öyleydi 5.haftamdaki kanamamda kırmızı geldiği bile oldu kanama keseden gelmiyodu ama düsük tehlikesi dedi doktorum hatta çalışmıycaksın dedi ben öğretmenim ve bırakamadım işi çalışmak zorunda kaldım çok zor günlerdi ama atlattım çok şükür o bebeğe Rabbim yaşayacak ömrü tanıdıysa emin ol sana tutunacak bir şekilde yeterki sen stres yapma ve doktorunun söylediklerini dikkate al ilaçlarını aksatma tutunucak insallah bebeğin sanaH Hulya93Gebelikaski
Myprettyworld Doktor kese 5+1 gözüküyo dedi bebek var ama kanaman devam ettiği sürece düşük tehlikeside devam ediyor dedi ilaç verdi 12.haftaya kadar kullan dedi. Bide ultrason görüntümü sordu karşılaştırmak için kesenin bpyutunu.bol bol dinlen sıvı tüket dedi. Çok kötü bi durumdayım şuan benimle kalabilirde gidebilirde çok çok zorr.
Umarım benim bebeğimde bana tutunurKesinlikle kötü düsünme benimde öyleydi 5.haftamdaki kanamamda kırmızı geldiği bile oldu kanama keseden gelmiyodu ama düsük tehlikesi dedi doktorum hatta çalışmıycaksın dedi ben öğretmenim ve bırakamadım işi çalışmak zorunda kaldım çok zor günlerdi ama atlattım çok şükür o bebeğe Rabbim yaşayacak ömrü tanıdıysa emin ol sana tutunacak bir şekilde yeterki sen stres yapma ve doktorunun söylediklerini dikkate al ilaçlarını aksatma tutunucak insallah bebeğin sana