Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap bulabildiniz mi bende de aynı şekildeMerhaba kızlar 4.5 haftalık hamileyim kahverengi çamurlu çok az miktarda akıntım oluyor böyle bişey yaşayan var mı nasıl ilerledi
Merhaba beni hatırladınız mı sizinle aynı durumu yaşamıştık. Benimde bugün böyle kahverengi akıntım oldu ve kimyasal yaşadığımı öğrendimMerhaba kızlar 4.5 haftalık hamileyim kahverengi çamurlu çok az miktarda akıntım oluyor böyle bişey yaşayan var mı nasıl ilerledi
Çok geçmiş olsun canım beta kaça kadar yükselmişti çok üzüldüm inşallah tez zamanda mutlu haberler alırsınız benim beta artışı normal keseyi gördük yolk sac da göründe ama akıntılarım hala devam ediyor progestan verdi onun için de 10 gün sonra tekrar çağırdı inşallah o zaman da kalp atışlarını duyduğumda içim rahat edicek dualarımda olucaksınız her zamanMerhaba beni hatırladınız mı sizinle aynı durumu yaşamıştık. Benimde bugün böyle kahverengi akıntım oldu ve kimyasal yaşadığımı öğrendim
Bu gün gittim doktora herşey yolunda gözüküyor dedi keseyi de gördük akıntı devam ediyor diye progestan başlattıCevap bulabildiniz mi bende de aynı şekilde
İnşallah canım benim, sağlıkla kucağına al beta 180e çıktı. Sonra doktora gittim rahim kalınlığı iyi haftaya gel keseyi görelim dedi. 4 gün sonra lekelenme başladı, beta verdim 100 çıktı maalesef. Umarım dış gebelik değildirÇok geçmiş olsun canım beta kaça kadar yükselmişti çok üzüldüm inşallah tez zamanda mutlu haberler alırsınız benim beta artışı normal keseyi gördük yolk sac da göründe ama akıntılarım hala devam ediyor progestan verdi onun için de 10 gün sonra tekrar çağırdı inşallah o zaman da kalp atışlarını duyduğumda içim rahat edicek dualarımda olucaksınız her zaman![]()
Canım benim de öyleydi maalesef düşük yaptım meğersem onun belirtisi imiş her geldiğinde leke morelim çok bozulur du kan sulandırıcı kullanıyorsan onu kestiriyor hoca sağlıklı ilerler inşallahMerhaba kızlar 4.5 haftalık hamileyim kahverengi çamurlu çok az miktarda akıntım oluyor böyle bişey yaşayan var mı nasıl ilerledi
İnşallah canım bende çok kimyasal dış gebelik geçirdim yaşadıklarını anlayabiliyorum ümidini hiç kesme Rabbim doğru zamanı bekliyor eminim ben bunaİnşallah canım benim, sağlıkla kucağına al beta 180e çıktı. Sonra doktora gittim rahim kalınlığı iyi haftaya gel keseyi görelim dedi. 4 gün sonra lekelenme başladı, beta verdim 100 çıktı maalesef. Umarım dış gebelik değildiİnşallah canım
Kaç haftalıktı kese görmüşmüydünüzCanım benim de öyleydi maalesef düşük yaptım meğersem onun belirtisi imiş her geldiğinde leke morelim çok bozulur du kan sulandırıcı kullanıyorsan onu kestiriyor hoca sağlıklı ilerler inşallah
Senin kimyasallar nasıldı benimki gibi miydi anlatır mısın dış gebelikle farkı neydiİnşallah canım bende çok kimyasal dış gebelik geçirdim yaşadıklarını anlayabiliyorum ümidini hiç kesme Rabbim doğru zamanı bekliyor eminim ben buna
Benim hep adetten 2 gün önce lekelenmem oluyordu 400lere kadar çıkıyordu beta sonra yavaş yavaş düşüyordu dış gebelikte ağrım çok fazlaydı yoğun kahverengi lekelenme kanama olmuştu beta bi yükselip bi düşüyordu düsensizdiSenin kimyasallar nasıldı benimki gibi miydi anlatır mısın dış gebelikle farkı neydi
Çok yüksek miydi betan dış gebelikle? Çok yükselmedi ya betam ondan dış gebelik değildir diyorum. Benim şu an kahverengi akıntım böyle pütürlü pütürlü geliyor sildikçeBenim hep adetten 2 gün önce lekelenmem oluyordu 400lere kadar çıkıyordu beta sonra yavaş yavaş düşüyordu dış gebelikte ağrım çok fazlaydı yoğun kahverengi lekelenme kanama olmuştu beta bi yükselip bi düşüyordu düsensizdi
İbşallah kimyasaldır dua et bana. Kaşık ağrım falan yok ama belim çok ağrıyor1600e kadar çıkmıştı
Dış gebelikte dayanılmayacak bir ağrı oluyor ben zaten dış gebelik şüphesiyle değil kaşık ağrısı olduğu için gitmiştim acile bacaklarıma vuruyordu kasıklarımın ağrısı yüze düştükten sonra tekrar yükselme olmamışsa kimyasaldır değer düşük olduğu için de kimyasal olduğunu düşünüyorum ben dış gebelik değildirİbşallah kimyasaldır dua et bana. Kaşık ağrım falan yok ama belim çok ağrıyor
Tabi gördük keseyi 5 haftalık kalp atışına gidecekken düşük oldu ikizler o lekeler hep ondanmış ama burda okuyorum ben çok kanaması olup doğum yapan da çok var benim kahverengiydiKaç haftalıktı kese görmüşmüydünüz
Koyu mu açık mı ne sıklıkta yoğunluğu ne kadardı yolk sac gördünüz mü ilaç kullnıyor muydunuz biraz detaylı amlatır mısınızTabi gördük keseyi 5 haftalık kalp atışına gidecekken düşük oldu ikizler o lekeler hep ondanmış ama burda okuyorum ben çok kanaması olup doğum yapan da çok var benim kahverengiydi