kubosh Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2015 8 1 86 28 16 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kubosh #1 Merabalar ben 11 hafta 3 gunluk hamileyim bugun kahverengi camurumsu bi akintim oldu sag kasigim uyusuyo arastirdim dusuk tehtidi olabilir yaziyodu bebegime bisey olucak diye cok korkuyorum nolur yasayan varsa benimle paylassin cok korkuyorum (((
Merabalar ben 11 hafta 3 gunluk hamileyim bugun kahverengi camurumsu bi akintim oldu sag kasigim uyusuyo arastirdim dusuk tehtidi olabilir yaziyodu bebegime bisey olucak diye cok korkuyorum nolur yasayan varsa benimle paylassin cok korkuyorum (((
pembesu33 bayan pozitif :) Kayıtlı Üye 26 Kasım 2014 2.635 2.289 83 16 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kubosh #2 cnm panik yapma doktorunu ara yada git. ayakta durma yat birşey olmaz progestan verirler geçer inşallah. benimde 7 gün sürdühep yattım progestan kullandım geçti
cnm panik yapma doktorunu ara yada git. ayakta durma yat birşey olmaz progestan verirler geçer inşallah. benimde 7 gün sürdühep yattım progestan kullandım geçti
kubosh Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2015 8 1 86 28 16 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kubosh #3 Simdi en yakin hastaneye gidicem insallah dedigin gii biseyolmaz bebegime