- 27 Ekim 2015
- 5
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi mervedilekince
9+2deyim az once kahverengi leke gördüm ne yapmam lazım. Hemen doktora gitmelimiyim ? Yardımci olabilir misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9+2deyim az once kahverengi leke gördüm ne yapmam lazım. Hemen doktora gitmelimiyim ? Yardımci olabilir misiniz ?
arkadaşım önce bir sakin olmak lazım kahverengi lekeler iyi değildir hamilelikte doktora gitmende fayda var en azından için rahat etmiş olur doktorda gerekli bilgiyi vericektir şimdiden geçmiş olsun
Korkuyorum yarini beklemeliyim peki hemen mi gidiyim doktora ?
Sağ ol canım çok teşekkür ederim ilk gebeligim olduğu için tecrubesizim panik oldumcanım kahverengi leken çok değilse yarını bekle tabiki ama gece takipte kal çoğalırsa acile gidersin
Sağ ol canım çok teşekkür ederim ilk gebeligim olduğu için tecrubesizim panik oldum
zaten uyuyamam artik bu gece takip ederim cok tesekkür ederim canım bir de evde misafir var kimseye de bişey diyemiyorum gitsinler diye gozlerine bakiyorum şuan içim şişti iyice..rica ederim canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi panik olmuştum bende 3 ay düşük tehlikesi yaşadım bu hissettiğin çok normal inşallah kötü birşey yoktur dinlen yarına kadar ama lekelerini takip etmeyi unutma olurmu canım
zaten uyuyamam artik bu gece takip ederim cok tesekkür ederim canım bir de evde misafir var kimseye de bişey diyemiyorum gitsinler diye gozlerine bakiyorum şuan içim şişti iyice..
Korkma tatlım bişey olmaz inşallah benimde aynı şekilde lekenmem olmuştu doktorumu aradım zaten tamda senin haftandaydım 9-11 hafta arası normal olduşunu söyledi artmadığı müddetçeSağ ol canım çok teşekkür ederim ilk gebeligim olduğu için tecrubesizim panik oldum
Amin canım Allah hemimizin yavrularini korusun. Simdi doktordan ciktim cok ciddi bir sorun olmaz dedi yinede düşük tehlikesi diye tedbir aliriz dedi. Prolutan iğneyle progestan hap verdi. 1hafta sonra kontrol var. Inşallah hiç bişey olmazKorkma tatlım bişey olmaz inşallah benimde aynı şekilde lekenmem olmuştu doktorumu aradım zaten tamda senin haftandaydım 9-11 hafta arası normal olduşunu söyledi artmadığı müddetçe
Evet gitmelisin.sakin ol ve kontrole git. Eger kendi doktoruna ulasmak zaman alııcaksa acile gitmelisinn9+2deyim az once kahverengi leke gördüm ne yapmam lazım. Hemen doktora gitmelimiyim ? Yardımci olabilir misiniz ?
Benim oldu ve sonuc sıkıntılıydı. Herkes aynı mı!Benim de hamileliginde olnuştu.Hiç bir sıkıntıda olmadı.Sancın da yoksa hiç korkma.Ama beyaz hariç her renk kanama kabul edildiği için sen yinede doktorunu ara ama nuhtemelen yarını bekle diyecektir.Allah bağışlasın yavrunu.
yani doğru diyorsun en ufak bi leke tehlike söz konusu diyor doktorlar bi an önce gidip önlemini almalı riske atmasınKızlar korkma bır sey dıyorsunuzz ama bilmeden bende de aynısı oldu söylemek istemiyorum ama sonuc uzucu oldu. Herkes aynı degılkı kirli bir kahverengi akıntı geldı solugu hastanede aldım.malesef yanı şok oldum
Dilim varmıyor yazmaya
Durma sakın git. Bir sey yoksada bu bir öönlem