Gebelikte kahverengi leke?!!

9+2deyim az once kahverengi leke gördüm ne yapmam lazım. Hemen doktora gitmelimiyim ? Yardımci olabilir misiniz ?

arkadaşım önce bir sakin olmak lazım kahverengi lekeler iyi değildir hamilelikte doktora gitmende fayda var en azından için rahat etmiş olur doktorda gerekli bilgiyi vericektir şimdiden geçmiş olsun

Sağ ol canım çok teşekkür ederim ilk gebeligim olduğu için tecrubesizim panik oldum

rica ederim canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi panik olmuştum bende 3 ay düşük tehlikesi yaşadım bu hissettiğin çok normal inşallah kötü birşey yoktur dinlen yarına kadar ama lekelerini takip etmeyi unutma olurmu canım

rica ederim canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi panik olmuştum bende 3 ay düşük tehlikesi yaşadım bu hissettiğin çok normal inşallah kötü birşey yoktur dinlen yarına kadar ama lekelerini takip etmeyi unutma olurmu canım
zaten uyuyamam artik bu gece takip ederim cok tesekkür ederim canım bir de evde misafir var kimseye de bişey diyemiyorum gitsinler diye gozlerine bakiyorum şuan içim şişti iyice..

zaten uyuyamam artik bu gece takip ederim cok tesekkür ederim canım bir de evde misafir var kimseye de bişey diyemiyorum gitsinler diye gozlerine bakiyorum şuan içim şişti iyice..

rica ederim canım ah o misafirler şimdi sınıtılı olduğundan sana daha fazla geliyorlardır yatıcı değillerse giderler sen kendini strese sokma yeter canım beni de haberdar edersen yarın doktora gittiğinde çok sevinirim

9+2deyim az once kahverengi leke gördüm ne yapmam lazım. Hemen doktora gitmelimiyim ? Yardımci olabilir misiniz ?

Yoğum bi lekelenmeniz söz konusu değilse endişelenmenize gerek yoktur. genelde bebek yerleşirken açık pembe ya da kahverengi lekelenmeler olur der dr ler.
Kullandığınız bi ilaç var mı? progestan?

Benim de hamileliginde olnuştu.Hiç bir sıkıntıda olmadı.Sancın da yoksa hiç korkma.Ama beyaz hariç her renk kanama kabul edildiği için sen yinede doktorunu ara ama nuhtemelen yarını bekle diyecektir.Allah bağışlasın yavrunu.

Korkma tatlım bişey olmaz inşallah benimde aynı şekilde lekenmem olmuştu doktorumu aradım zaten tamda senin haftandaydım 9-11 hafta arası normal olduşunu söyledi artmadığı müddetçe
Amin canım Allah hemimizin yavrularini korusun. Simdi doktordan ciktim cok ciddi bir sorun olmaz dedi yinede düşük tehlikesi diye tedbir aliriz dedi. Prolutan iğneyle progestan hap verdi. 1hafta sonra kontrol var. Inşallah hiç bişey olmaz

Doktora gtmekte fayda var. Doktor söylesn ne olduggunu. Tam olarak billinemez burdan. Kimi için bir şey olmaz ama kimi için önemli bir şey olabiilir. Benimde öyle oldu malesef üzücü sonuclandı. İiyisinndir insallah ama ihmal etme.belli de olmaz

Canım eğer leke koyu renk ise (kahverengi veya siyah) bu eski kan demektir. Yani fazla telaşa gerek yok aslında ama tabiiki seni çok iyi anlıyorum. Sadece için rahat etmesi için git derim ben.

Hayırlı haberler alırsın inşallah...

Kızlar korkma bır sey dıyorsunuzz ama bilmeden bende de aynısı oldu söylemek istemiyorum ama sonuc uzucu oldu. Herkes aynı degılkı kirli bir kahverengi akıntı geldı solugu hastanede aldım.malesef yanı şok oldum
Dilim varmıyor yazmaya
Durma sakın git. Bir sey yoksada bu bir öönlem

Benim de hamileliginde olnuştu.Hiç bir sıkıntıda olmadı.Sancın da yoksa hiç korkma.Ama beyaz hariç her renk kanama kabul edildiği için sen yinede doktorunu ara ama nuhtemelen yarını bekle diyecektir.Allah bağışlasın yavrunu.
Benim oldu ve sonuc sıkıntılıydı. Herkes aynı mı!

Kızlar korkma bır sey dıyorsunuzz ama bilmeden bende de aynısı oldu söylemek istemiyorum ama sonuc uzucu oldu. Herkes aynı degılkı kirli bir kahverengi akıntı geldı solugu hastanede aldım.malesef yanı şok oldum
Dilim varmıyor yazmaya
Durma sakın git. Bir sey yoksada bu bir öönlem
yani doğru diyorsun en ufak bi leke tehlike söz konusu diyor doktorlar bi an önce gidip önlemini almalı riske atmasın

Back
X