gebelikte kahverengi lekelenme

melissatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
61
4
86
İstanbul
Arkadaşlar,
6 haftalık gebeyim.2 gündür koyu kahverengi lekelenmeler oluyor.Sizin başınızada böyle bir şey geldimi.düşük belirtisimi acaba.çok endişeliyim.lütfen yardımcı olun.sizin yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Canım bende de dedıgın zamanlarda olmustu yerlesme kanaması dıyorlar doktora acıl gıttım hıcbır sorun yok dedı kafan takma devam ederse gıt tabı

genelde hamile bayanların ilk haftalarında bu oluyor canım,tabii bendede olmuştu ama herşeye rağmen mutlaka ama mutlaka doktora kontrole git.

arkadaşlar cevaplarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.doktora randevum salı günü.salı gününü beklesem mi yoksa beklemeden hemen gitsemmi.?ne dersiniz.bu arada çalışıyorum.öğretmenim.istirahat alayımmı.?geçenlerde de sol rahimin içerisinden iğne batarmış gibi şeyler yaşadım.bu iğne batması kasıklarda değildi.rahmin içerisindeydi.çok garip.yaklaşık bir saat falan sürdü.sonra kendiliğinden geçti.ama o gün okulda çok yorulmuştum.siz böyle bir durumla karşılaştınızmı,?cevaplarınızı bekliyorum büyük merakla.

Son düzenleme:
canim ben de 6. haftada kahverengi lekelenmem oldu 1 hafta sonra da az miktarda kanamam oldu. bebek kesesinin etrafinda kanama var dediler.arada kahverengi lekelenme oluyor.bana isterehat et, bol bol su ic ve saglikli beslen dediler. sana tavsiyem bolca dinlen, kendini fazla yorma..rahimdeki agri icinse ben de de baslarda oluyordu, rahim buyuyor, bebek yerlesiyor normal dediler..insallah bir sey olmaz cok fazla telaslanma, tedbiri de elden birakma, dinlen bolca..

bence hemen git doktora. yerleşme de olabileceği gibi Allah göstermesin düşükte olabilir. Benimde olmuştu kahverengi akıntı. ılk bebeğimi kaybettiğimden hemen doktora koştum. Feci yakan bir iğne yaptılar ve o günden beri progestan diye bir hap kullanıyorum tutunsun diye.. erteleme bence gidemiyorsan telefonla sor doktoruna.

Back
X