Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karından mı baktı vajinal miMerhaba şuan 7+1 haftalık gebeyim kesem göründü fakat 6 gün önce doktora gittim kalp atışı duyulmadı beni biraz endişenlendirdi bu durumu yaşayan var mı? Acaba geç döllenme mi yaşadım doktor da tam bilgilendirmedi daha erken deyip geçiştirdi.
Karından baktıKarından mı baktı vajinal mi
Gayet normal.Vajinal baksa yakalayabilirdi kalp atışını ama karından biraz daha beklemek gerekebilio.Hayirli olsun bebisinizKarından baktı
içiniz rahat olsun bizde geç döllenmeden 9+1 de duyduk hemen endişelenmeyinMerhaba şuan 7+1 haftalık gebeyim kesem göründü fakat 6 gün önce doktora gittim kalp atışı duyulmadı beni biraz endişenlendirdi bu durumu yaşayan var mı? Acaba geç döllenme mi yaşadım doktor da tam bilgilendirmedi daha erken deyip geçiştirdi.
Çok normal o zaman canım hiç endişelenme benim 9 haftalıktı karından hala gözükmüyodu yzun süre vajinal baktılarKarından baktı
Keseyi beta kacta gordunuz aceba?Merhaba şuan 7+1 haftalık gebeyim kesem göründü fakat 6 gün önce doktora gittim kalp atışı duyulmadı beni biraz endişenlendirdi bu durumu yaşayan var mı? Acaba geç döllenme mi yaşadım doktor da tam bilgilendirmedi daha erken deyip geçiştirdi.
714 tü kesenin göründüğü gün beta hcg ama karından görünmedi vajinal ultrasonda göründü.Keseyi beta kacta gordunuz aceba?
Darısı kalp atışına insallah kuzum stres yapma714 tü kesenin göründüğü gün beta hcg ama karından görünmedi vajinal ultrasonda göründü.
Kalp atışı icin randevu aldınız mi peki?714 tü kesenin göründüğü gün beta hcg ama karından görünmedi vajinal ultrasonda göründü.
Durumunuz ne oldu714 tü kesenin göründüğü gün beta hcg ama karından görünmedi vajinal ultrasonda göründü.
Bende 6+1 im diye gittim. Ama 5 e daha yakınsın dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışı duyarız dedi. Siz tam be zaman duydunuz kalbi.Merhaba şuan 7+1 haftalık gebeyim kesem göründü fakat 6 gün önce doktora gittim kalp atışı duyulmadı beni biraz endişenlendirdi bu durumu yaşayan var mı? Acaba geç döllenme mi yaşadım doktor da tam bilgilendirmedi daha erken deyip geçiştirdi.
7+3 te duydumBende 6+1 im diye gittim. Ama 5 e daha yakınsın dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışı duyarız dedi. Siz tam be zaman duydunuz kalbi.
Teşekkür ederim.7+3 te duydum
Çok teşekkür ederim inşallahTeşekkür ederim.Sağlıcakla kucağımıza aldığımı günleri de görürüz İnş
kese kaç mm idi ve de karından mı7+3 te duydum
Hayır vajinal ultrasonda duyuldu kaç mm olduğunu hatırlamıyorumkese kaç mm idi ve de karından mı