Gebelikte kan değerim

papatyagzl

Benimde bi meleğim olacak :)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
191
82
13
36
Değer nasıl sizce

Eklentiler

• 2016-01-05 18.21.37.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 128
önemli olan 2 güne bir 2 kat artması, adet gecikmesinin kaçıcı günündesin ? benim 4. gününde 34 tü doktor düşük değer dedi, kimyasal gebelik geçirdim, 2 ay sonra yine ölçtürdüm 44 tü, yine kimysaldı.... umarım hayırlısıysa düzenli bir şekilde artar, Rabbim nasip eder sana da

Kimyasal gebelikten sonra gebe kaldinizmi .

inşallah şuan hamilesindir sağlıklı olarak, ben 2 defa yaşadım kimyasalı,doktorlar test bile önermediler bana, olabilecek durum sıkıntı yapma dediler, sen de rahat ol inşallah

inşallah şuan hamilesindir sağlıklı olarak, ben 2 defa yaşadım kimyasalı,doktorlar test bile önermediler bana, olabilecek durum sıkıntı yapma dediler, sen de rahat ol inşallah
Bana da öyle dedi doktorlar . bu ay inşallah olur ben çok stres yapıp kafama takiyorum

Adetin düzensiz olduğu için tam belirgin değil ama ortalama 7 gün doye düşünüyorum pazartesi kan verdim teknik arıza dolayısıyla bugün çıktı sonuç yarın doktora gostercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…