Gebelikte kan sulandirici

ikizgebee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
61
8
1
29
Merhaba hanımlar 21 . Haftalık ikiz bebeklere gebeyim. Kan sulandirici hap kullanan var mi ya da kullanmayan neye göre veriyor doktor. Kullanmayinca bir sikinti oluyor mu

Merhaba hanımlar 21 . Haftalık ikiz bebeklere gebeyim. Kan sulandirici hap kullanan var mi ya da kullanmayan neye göre veriyor doktor. Kullanmayinca bir sikinti oluyor mu
kanda pıhtılaşma varsa veriyor mesela benim testlerimde net çıkmadı hafif pıhtılaşma var dendi ama 3 düşük yaşadım 3 kere düşük yaşayınca pıhtılaşma testini pozitif olarak sayıyorlarmış kan sulandırıcı hap verdiler önce. Sonra perinatolojiye yönlendirildim orada ki doktor hapın yeterli gelmeyeceğini söyleyerek iğne de verdi. Şuanda hem hap hem sulandırıcı kullanıyorum ilk defa gebeliğim sağlıklı ilerledi. Diğerlerinin kalbi durmuştu. Yani gerekliyken kullanmazsanız pıhtı atabilir ve bebeğinizin kalbi durabilir Allah korusun Allah kimseye vermesin. Gebeliğin herhangi bir ayında olabilir bu ne zaman olacağının garantisi yok

Peki hangi testler bunlar testin adı ne e nabizdan bi bakayım daha önce yaptılar mi acaba pıhtılaşma testi

Dusukleriniz kaçıncı haftalarda oldu acaba

Peki hangi testler bunlar testin adı ne e nabizdan bi bakayım daha önce yaptılar mi acaba pıhtılaşma testi

Dusukleriniz kaçıncı haftalarda oldu acaba
8-10-12. haftalar diye aklımda kalmış afaki söyledim çünkü zaman geçti net hatırlamıyorum. başlık olarak ne yazıyordu hatırlamıyorum ama hemozigot heterozigot gibi şeyler yazıyordu pıhtılaşma testinde. bir de genetik testi yapıyorlar hem eşinize hem size. eşiniz için ayrı randevu almanıza gerek yok tek randevuda yaptırabiliyorsunuz bunları genetik bölümünde. ben bunları yaptırdığım zaman genetik doktoru dedi ki bir pıhtılaşma testi daha var ama onu bende yaptırmıyorsunuz kadın doğum bölümünde yaptırırsınız gerek olursa dedi. onu yaptırmamıştım kadın doğum doktoru gerek görmeyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…