Gebelikte kan sulandirma ignesi olanlar

ankarada yaşıyorum ben zekai tahir hastanesinde ücretsiz yaptırmıştım,ozmn herhangi bir kaybım yoktu yeni evliydim kontrol amaçlı gitmiştim saolsun doktor bütün testlerimi yaptırmıştı,gen testi diye geciyor ,trombofili paneli de deniliyor bildigim kadarıyla,normalde 3 kayıptan snra yapıyor devlet hastaneleri yada üniversite hastaneleri bu gen testlerini maliyeti yüksek oldugu için,2 faktörüm heterozigot çıktı sonuca göre doktor ozmn kan sulandırıcı ilaçlardan hiç bahsetmedi ,herşey normal demişti bende araştırmamıştm ozmnlr ,kaybım olduktan snra anladım ki bu testi yaptırmak çok önemli gerçekten ,umarım en kısa sürede Rabbim sanada nasip eder,isteyen bütün herkese.

amın canım ınsallah cok tesekkur hamılesın galıba Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :) ederım bırde bu pıhtılaşma testı degıl demı o farklı bısey

Kizlar eski konularima bakinca görürsün ablam bebeği 10 haftalikkken bebeği karnindayken kalbi durdu doktoruda sebebi yok bu haftalarda öyle böyle durumlar dedi baska bi aciklama yapmadı neyse geçen gun ragatsizlandi baska ni şehirde doktora gitti eski durumlari anlatti doktorda olur mu hic öyle sey sebebsiz yere bebek ölmez karinda büyük ihtimalle senin kanin pihtilasiyor bebekteki damari tıkıyor o yuzden kalbi duruyor gebelikte kan sulandirma iğnesi olacaksin dedi tabi biz cok şaşırdık bunu duyunca kimler yaşadı lütfen tecrubelerinizi yazin bizde ona göre hareket edelim bosuna igne yapilmasin
Merhaba canım. Kasılmam oluyor erken doğum yaparım diye doktor bana kan sulandırıcı hap verdi. Sizinki farklı bi sebepten vermiş ve iğne gerekli görmüş. Ben zararını görmedim ilacın. Sadece bi kanamam olduğunda çok kan geliyor. Riske atmayın kullanın bence.

Merhaba benimde ilk gebeligim 9 haftalikkeb kalbi durmasi sonucu kurtajla.alindi doktor 2 kayip olmadan test yapmadiklarini soylediler simdi tekrar hamileyim 6 haftalik doktor tedbir amacli.progestan ve clexane 0.4 ignesi verdi hergun bacagimdan kendim vuruyorum

Back
X