- 2 Temmuz 2019
- 1.281
- 1.412
- 133
- Konu Sahibi Merveturann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz bu resimdeki gibi mi bende brh+ yazıyordabizdede var eşim pozitif ben negatif 28. haftada iğne vurulucaz
ikinizde pozitifseniz kan uyuşmazlıgı olmaz kiSonucunuz bu resimdeki gibi mi bende brh+ yazıyorda
Birde eşim+ bende + im nasıl oluyor
Ama ben b+ eşim 0+
Şöyle eşimle tabiki biliyorduk uyuşmazlık olmadığını ikimizde pozitifizBu bebekle alakalı değil ki sizin kan grubunuz b pozitif onun sonucu. Eşinizle sizin aranızda kan uyuşmazlığı varsa gebelik öncesi zaren bunu biliyor olursunuz ona göre gebelikte iğne yapılıyor bu haftaysalar kadar kalmaz o
Şöyle eşimle tabiki biliyorduk uyuşmazlık olmadığını ikimizde pozitifizBu bebekle alakalı değil ki sizin kan grubunuz b pozitif onun sonucu. Eşinizle sizin aranızda kan uyuşmazlığı varsa gebelik öncesi zaren bunu biliyor olursunuz ona göre gebelikte iğne yapılıyor bu haftaysalar kadar kalmaz o
Sonucum demekki sandığım gibi bir sonuç değilikinizde pozitifseniz kan uyuşmazlıgı olmaz ki
benimde kendi kan grubum çıktı bu kan grubunu öğrenmk için yapılan bi kan testi canımŞöyle eşimle tabiki biliyorduk uyuşmazlık olmadığını ikimizde pozitifiz
Pozitif çıkan sonucun ana başlığı bu
Bende bunu yazdığımda googleye direk kan uyuşmazlığı testi diye yazıyor
Pozitifse uyuşmazlık var diyordu
Hiç bir bilgim yok konuda ondan endişe ettim
Sonucum demekki sandığım gibi bir sonuç değil
Sizin sonuç resminiz nasıldı acaba ?
Kan grubunuz ne diye bakılmış sizin tahlilin adı o. Kan uyumsuzluğuyla alakalı değil merak etmeyinŞöyle eşimle tabiki biliyorduk uyuşmazlık olmadığını ikimizde pozitifiz
Pozitif çıkan sonucun ana başlığı bu
Bende bunu yazdığımda googleye direk kan uyuşmazlığı testi diye yazıyor
Pozitifse uyuşmazlık var diyordu
Hiç bir bilgim yok konuda ondan endişe ettim
Şimdi anladım gerçekten çok teşekkür ederim bu arada yeni doğum yaptınız sanırım hayırlı olsunKan grubunuz ne diye bakılmış sizin tahlilin adı o. Kan uyumsuzluğuyla alakalı değil merak etmeyin
Teşekkür ederim içim rahatladıbenimde kendi kan grubum çıktı bu kan grubunu öğrenmk için yapılan bi kan testi canım
amin canım inşallah sağlıkla kucagımıza alalımTeşekkür ederim içim rahatladısizde hayırlısıyla kucağınıza alın
Hayır canım sizde yok eşinizle alakalı bir durum değil anne kanı negatif olduğunda kan uyuşmazlığı oluyor bende de var için rahat olsun zaten çok önemli bir şey değil iğneyle dengeliyorlarYa kızlar bebek ile aramda kan uyuşmazlığı mı var ? Sonucu anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Kan uyuşmazlığı varsa çok önemli birşey mi
Eşim + bende + nasıl uyuşmazlık olabilirki