Gebelikte Kanama acil

BenCigdem

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2021
46
43
8
31
Kızlar merhaba
12 haftalık hamileyim
Dün çok yoğun şekilde kanamam oldu direkt doktora gittim muayene etti bebek yerinde kalp atışı da var çok şükür
Ciddi düşük tehdidi dedi doktor
Bi tane iğne yaptı cuma günü tekrar iğne yapılacak
Bu Arada sabah akşam progestan kullanıyorum
Bu durumu yaşayan var mı ? Çok üzüldüm Allaahım yardım etsin 😞

Kızlar merhaba
12 haftalık hamileyim
Dün çok yoğun şekilde kanamam oldu direkt doktora gittim muayene etti bebek yerinde kalp atışı da var çok şükür
Allah yardımcın olsun tuvalet dışında ayağa kalkma progestanları düzenli kullan allahın izniyle bişey olmaz inşallah

Kızlar merhaba
12 haftalık hamileyim

Şuan tamamen aynı durumdayız canım. Kalkmak kesinlikle WC dışında yasak. Yemeği hafif oturur pozisyonda. Ben boğa enfeksiyonu olmuştum o zaman boğazımı çok fazla zorladığım için ve ard arda hapşırınca olmuş 😔 pazar akşamı bı anda kan geldi ve çok fazla durduramadım 😔 5 Ocak ta kontrol o zamana kadar full yatış. Kanama bitti ama korkularım bitmedi kasıklarımda ağrı var 😔 hala stres var.

Şuan tamamen aynı durumdayız canım. Kalkmak kesinlikle WC dışında yasak. Yemeği hafif oturur pozisyonda. Ben boğa enfeksiyonu olmuştum o zaman boğazımı çok fazla zorladığım için ve ard arda hapşırınca olmuş 😔 pazar akşamı bı anda kan geldi ve çok fazla durduramadım 😔 5 Ocak ta kontrol o zamana kadar full yatış. Kanama bitti ama korkularım bitmedi kasıklarımda ağrı var 😔 hala stres var.
Çok geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun benimde bugün yok gibi kanama ama bilmiyorum Allah büyüktür 🙏

Kızlar merhaba
12 haftalık hamileyim
Benimde o şekilde oldu canım iğnelerle atlattım elbetki sende atlatıcaksın kalp atıyorsa sorun yok sanırım kese etrafında vardır senin benimde öyle oldu ve sorun bittii seninde bitcek evde bolbol dinlen güzelce beslen wc dışında biyere gitme doktor düşük tehliken bitti diyene kadar mutfakta iş bile etme ağır şeyler kaldırma

Kızlar merhaba
12 haftalık hamileyim
Merhaba canım bende 13 haftalık gebeyim bnimde kanamam Cok oldu çok korktum banda iğne ve progestan fitil kullanıyorum benim bebeğinde çok asida rahme yakın ondan kanamam oluyor

Kanama varken sadece iğne işe yarıyor. Progestan tam emilemiyor. İğneleri aksatmayın ve dinlenin bol bol

Back
X