Gebelikte kanama alanı

baby2026

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
29
6
1
32
Kızlar merhaba 8haftalık hamileyim 2 farklı yerde kanama alanım var bu durumu yaşayanlar varmı?

Kızlar merhaba 8haftalık hamileyim 2 farklı yerde kanama alanım var bu durumu yaşayanlar varmı?
Benim de kese etrafında ve plasenta da kanama alanı vardı canım olabiliyor ve gebeliğin sonuna kadar da görülebiliyormuş 19. Haftaya giriyoruz doktor sorun olmaz normal dedi endişe etme sen de sağlıkla gelsin yavrun 😇

Benim de kese etrafında ve plasenta da kanama alanı vardı canım olabiliyor ve gebeliğin sonuna kadar da görülebiliyormuş 19. Haftaya giriyoruz doktor sorun olmaz normal dedi endişe etme sen de sağlıkla gelsin yavrun 😇
Teşekkür eserim sizin ne zaman başladı kaç cm di

Teşekkür eserim sizin ne zaman başladı kaç cm di
Cmini hiç söylemedi doktor ilk olarak 5 haftalıkken lekelenme yaşadım sonra 7 haftalıkkken ve en son 10 haftalıkken. İlk lekelenmem çok ağrılıydı da ama yerleşme ile karışık bir ağrıydı sanırım sonraki lekelenme lerde öyle ağrı sızı olmadı. Şimdi kanama alanı görünüyor ama kanama aktif değil bunu gebeliğin sonuna kadar ultrasonda görürüz ama bir sorun oluşturmaz dedi doktor 🥰

Bitanesi 2cmdi diğeri 2-3cm var ssnırım korkuyorum diye söylemiyor
Önemli birşey olsa söyler bence bol su için ve bol bol dinlenin bunun tek çözümü dinlenmek malesef gerekmediği sürece ayağa kalkmayin ben 1 aydır yatıyorum

Progestan hala kullaniyorum ...Ilk basta 200 mg baslamistik..Sonra 400 mg cikarinca kapandi ama devam ettiriyor hala doktorum...Stres yapmayin ve bolca dinlenin🌺

Merhaba benimde plesantada kanama alanı var çok korkuyorum. Siz nasıl oldunuz iyi misiniz her şey yolunda mı. Kanama alanı geçti mi düzeldi mi acaba

Merhaba benimde plesantada kanama alanı var çok korkuyorum. Siz nasıl oldunuz iyi misiniz her şey yolunda mı. Kanama alanı geçti mi düzeldi mi acaba
O alan doğuma kadar kalıyormuş hiç korkmayin gebeliğin ilerleyen haftalarinda artık etkisini yitiriyor ben 10. Haftadan sonra bir daha hiç lekelenme yaşamadım doktor da bunu ultrasonda görmeye devam edeceğim ama bir riski yok dedi

O alan doğuma kadar kalıyormuş hiç korkmayin gebeliğin ilerleyen haftalarinda artık etkisini yitiriyor ben 10. Haftadan sonra bir daha hiç lekelenme yaşamadım doktor da bunu ultrasonda görmeye devam edeceğim ama bir riski yok dedi
Kesede kanama demek bebeğe kan akışının düGün gitmeyeceği anlamına gelmez mi. Ya oksijen gitmezse kalbi durursa ye ölüp diriliyorum canım.

Back
X