Gebelikte kanama yaşayanlar

Millenaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
78
17
8
27
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık gebeyim ve kanamalarım oluyor.progestan iğne vuruluyorum ve ilacını kullabıyorum sabah akşam iğneyi 3 günde bir vuruluyorum herşey yoluna girdi kanamam kesildi igneme devam etmeyeceğim artık ki tekrar kanama yasadım.Kanama neden oluyor herhangi birşey söylemiyorlar iğneye ne zamana kadar böyle devam edeceğim o kadar korkuyla yasıyorum ki hamileligimden de birşey anlamadım.cocugumun sağlığına birşey olacak diye korkuyorum.Bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar

Benimde kanamam vardi 3 gunde bi progestan igne duphaston hap ve progestan fitil kullandim. Fitille hapa devam ediyorum ama igneyi kestik artik benim kesenin yari capinda kanama alanim vardi 9+4 gebeligim benimde sizinde kanama alaninizmi vardi ? Kanama alanim baya kuculdu 6. Haftada ogrenmistim kanama alanini. Ama doktorum bana hic kalkmadan yaticaksin dedi bide tup bebek 14 sene sonra oldu daha titiz davrandi doktorum hic kalkmadan yattim yarın kontrolum var insaAllah hersey yolundadir Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Benimde ignem durdu kanama tekrar oldu doktorum igneyi kesinlikle 12haftaya kadar kesmememi dufastonuda 16haftaya kadar mutlaka kullanmami soyledi o yuzden sende doktorunla konus muhtemelen devam etmelisin

Amin canım hepimizin yavrusunu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bana kanama alanıyla ilgili herhangi birşey söylemedi şimdi 15 gün sonra ikili tarama ya giymem gerek ama bugün da kanamam hafif oldu doktora gitmekten o kadar yoruldum ki artık yatıp dinlendim kesildi kanamam

Benimde ignem durdu kanama tekrar oldu doktorum igneyi kesinlikle 12haftaya kadar kesmememi dufastonuda 16haftaya kadar mutlaka kullanmami soyledi o yuzden sende doktorunla konus muhtemelen devam etmelisin
Sanırım bana da o şekilde devam ettirecek doktorum ama biraz bekleyeceğim şuan kanamam kesildi sancım yada agrım falan da yok o kadar yorucu bir durum ki yine de hayırlısı olsun sağlıklı olsun da anama olduğu için çocuğumun sağlığından korkuyorum herşeyden korkar oldum kan gore göre artık

Kanamaniz ne renk benimki pıhtılı ve genelde kahverengiydi agrilarim siddetlenince pembeye ve kirmiziya dönmüştü saolsun doktorum zamaninda mudahale ile toparladi cok sukur.. agriniz varmi kanama olurken ?

Kanamaniz ne renk benimki pıhtılı ve genelde kahverengiydi agrilarim siddetlenince pembeye ve kirmiziya dönmüştü saolsun doktorum zamaninda mudahale ile toparladi cok sukur.. agriniz varmi kanama olurken ?
Agrım hiç yok ilk kanamam şeffaf kahve gibiydi sonrasında bugün daha doğrusu kurmızı geldi adet kanı kadar değil ama yine de kırmızı geldi yani bugün de iğne vuruldum ignemin son günüydü sonra da yattım uzandım evde hep geçti zaten bir kere gelip geçiyor böyle devam etmiyor

Birde doktoruma muaynege giytigimde nöbet i olduğu için başka bi doktora göründüm anlattım durumu kan sonuçlarına baktı muayne bile etmeden gönderdi beni kanamam durduysa iyiysen iğneye devam etmene gerek yok falan dedi ultrason ile sürekli bakılmaz falan yaptı gönderdi devlet hastaneleri ciddi anlamda aşırı ilgisiz ilk çocuğum benimde Daha önce kimyasal gebelik geçirdim 2 kere ister istemez korkuyorum bende

Uzaninca duruyo zaten durup iş falan yapayim derken bir anda geliyor yine o yuzden işimizi garantiye almamiz lazim aslinda
Bende tam durdu dedim oh yani akşami kan gordum dunyam karardi devam etdirdim şu an daha iyi

Bence doktorunuzun saglam bi muayne edip kanama alanina falan bakip size benim gibi yaticaksin falan demesi lazim. Benimde ayaga kalkinca cok oturunca olurdu kanamam doktorum dedi ki oturmicaksin bile uzanicaksin dedi valla 21 gun oldu sanirim hala yatiyorum hersey minigim icin sadece wc ve yemek icin kalkiyorum annemlere geldim bu surecte gelinimizde saglikci ignelerimide o yapti saolsun hic kalkmama gerek kalmadi

Doğru diyorsunuz doktoruma bu sefer her detayını soracağım bende tekrar tekrar olması insanı yıpratıyor teşekkür ederim bilgilendirme için de

Uzaninca duruyo zaten durup iş falan yapayim derken bir anda geliyor yine o yuzden işimizi garantiye almamiz lazim aslinda
Bende tam durdu dedim oh yani akşami kan gordum dunyam karardi devam etdirdim şu an daha iyi
Aynen benimde öyle oluyor ya Sanırım bir kaç hafta daha uzanıp dinlenmek lazım sadece kalkmamak gerek bakalım umarım 3 aya kadar bu şekilde olur 3 aydan sonra rahatlarız insallah

Aynen benimde öyle oluyor ya Sanırım bir kaç hafta daha uzanıp dinlenmek lazım sadece kalkmamak gerek bakalım umarım 3 aya kadar bu şekilde olur 3 aydan sonra rahatlarız insallah
Benim oglum var 2 bucuk yaşinda mecburen ona bakmaliyim yemegi falan filani yapip çogu zaman uzanmaya çalişiyorum ama gezdirmesini falan babam annem falan cikariyolar çunki dişari cikinca koşturuyo bende koşamiyorum arkasinca sag saglim bu hamileligi bitirsek inşallah

Amin amin canım anim inşallah sende sağ saglik kucagına alırsın yavrunu

Kızlar bende 10+5 deyim Bi kacgundur kahverengi akıntı vardı hemşire ona normal dedi ama bugün peçeteye koyu kırmızı Bi akıntı geldi temizlik falan yaptim ondanmi oldu acaba korkmalimiyim?

KIzlar merhaba 4 haftalik hamileyim. Ara ara sancilarim oluyor bazilari hafif bazilari siddetli. Korkuyorum normalmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…