gebelikte kanama yaşayanlar

yELiiizz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
634
4
296
Ankara
arkadaşlar 9 haftalık hamileyim geçen hafta kırmızı kan geldi 1 fincandan fazladır progestan iğne tedavisi yapıldı hastanede 1 haftadır iyiydim bugün yine kırmızı kan geldi işin garibi dr dan çıkıp eve gelirken oldu şu an dinleniyorum prolüton depot iğne vuruldum .yaşayanlar biraz yardımcı olun nolur

arkadaşlar 9 haftalık hamileyim geçen hafta kırmızı kan geldi 1 fincandan fazladır progestan iğne tedavisi yapıldı hastanede 1 haftadır iyiydim bugün yine kırmızı kan geldi işin garibi dr dan çıkıp eve gelirken oldu şu an dinleniyorum prolüton depot iğne vuruldum .yaşayanlar biraz yardımcı olun nolur

doktorum bana kanama yasadigimda soyle dedi.. ilac alsan bile dusheceyi varsa dusher yok rabbim sana onu yazdiysa ilac icmesen bile dushmez.. biz ilaci ne olur ne olmaz die veriyoruz dedi ve dinlenmen hic kalkmaman shart dedi.. bide tedirgin olmamak lazim bol bol dua et hayirlisiysa olsun diye.. :54:

Doktorunu arayabiliyrsan ara sor cnm bnde dun kanamayla.gttm hastaneye progesteronunm 16 cikti dusuk tehlikem vr 20nin ustu omaliymis tuvalet Harici kalkmayacakmisim bde progestan kullabyrm p.tesi gtcm ins baklm ama bu progestanin cok ise yardgini.bebegn.tutynmasina cok yardmci oldugunu duymustumins ise yarar Rabbim.bebeislerimizi bize bagslsn

Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin dün benimde biraz kanamam oldu çok korktum:2: devam etse dr a gidecektim şimdi diken üstünde bekliyorum bakalım:26:

Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin dün benimde biraz kanamam oldu çok korktum:2: devam etse dr a gidecektim şimdi diken üstünde bekliyorum bakalım:26:
Keske hemen gtseydin cnm gebeliktebkanama cok onmli en.azindan progesteronuna baktr bence eger degerinndusukse bebegin ttunmasi zor olurmus cunku

bende 9 haftalıkken kanama basladı ama ne kan resmen yatak battı 2gun hastanede yattım progestan hap ve prolutoniğne vuruluyorum şuan 14.hafta kahve-bordo arası renk az akıyor gunde 1 ped dolacak kadar sadece tuvalete kalkıyorum öğretmenim raporluyum bende çok tedirginim birazcık miktarı artsa korkuyorum.

benim ilk kanamam 3,5 aylıkkendi sanırım. 2 damla kadar açık kırmızıydı. bunu internetten baktım, yumurtadan ayrılıp plesentaya yerleşimde oluyormuş vs.. önemsemedim..
sonraki kanamam 6 aylıkken bir günlük ped dolusu kadardı, bunda çok korktum, düşük olabillirmi diye.. doktor serum bağladı 6 saat takip edildi kanama devam etmedi.. progestan devam ettim son aya kadar.. çok şükür sıkıntı olmadan yaptım doğumu..
profosere sorduğumda da kanamalardan bu kadar korkmayın demişti..

Back
X