Gebelikte kanama

Aslan80

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
121
83
18
Arkadaşlar merhaba. Ben de gebeyim dün 7+5 gunlukken doktora geldim hem keseyi hem kalp atışı duymak için. Her şey çok iyiydi eve gittim kanamam başladı.hastaneye geri geldim yatis verdiler 4 saat kanamam durmadı. Serum ve iğne verdiler. Bu sabah doktor bulanık hiçbirsey göremiyorum dedi bugün de progestan ilaç verdi. Yarını bekliyorum hala hastanedeyim. Başına böyle bi olay gelen var mı. Dua etmekten başka bisey yapamıyorum. Yardimlariniza ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba. Ben de gebeyim dün 7+5 gunlukken doktora geldim hem keseyi hem kalp atışı duymak için. Her şey çok iyiydi eve gittim kanamam başladı.hastaneye geri geldim yatis verdiler 4 saat kanamam durmadı. Serum ve iğne verdiler. Bu sabah doktor bulanık hiçbirsey göremiyorum dedi bugün de progestan ilaç verdi. Yarını bekliyorum hala hastanedeyim. Başına böyle bi olay gelen var mı. Dua etmekten başka bisey yapamıyorum. Yardimlariniza ihtiyacım var.
Insallah gecici bi kanamadir canm uzuldum rabbim yardimcin olsun

Teşekkür ederim bende geçici olmadı için dua ediyorum ama kanamam çok fazla ve lekelenmem devam ediyor. Açıkçası korkuyorum bisey olacak diye

Allah korusun cnm inş bişey olmaz.Rabbim evladınıda senide korusun sana bağışlasın inş

Geçmiş olsun canım, ben de kanama geçirdim 11. Haftada. Progestan kullanıyorum 32. Haftaya kadar devam dedi doktor. Eve geçsen de hep uzan ve doktorun sözünden çıkma

Çok sağolun. Bugün bebeğimin kalp atışını tekrardan duydum. Her şey yolunda kendi isteğimle hastaneden çıktım eve geldim. Ilaclarimi aldim Dinleniyirum. Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin.

Çok sağolun. Bugün bebeğimin kalp atışını tekrardan duydum. Her şey yolunda kendi isteğimle hastaneden çıktım eve geldim. Ilaclarimi aldim Dinleniyirum. Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin.
Kizlar adet donemime gore 5haftalik hamileyim ancak geç dollenme var. Ve hergun lekelenmelerm oluyo kirmizi tonlarinda. Doktorum progestan verdi ve kan degerlerim 48saatte 2katina cikiyor. Ayin 10unda 85-14unde 344-16sinda 626 cikti. Doktormda bi sikinti olma ihtimali %10, %90sagliklo bi bebek olcak dedi. Yinede korkutuyor bu kanlanmalar benii

Kanaman azsa yerleşme lekelenmesi diyorlar. Yine de dikkat et ihtiyaclarin dışında ayağa kalkma. Sürekli istirahat et. Inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız.

Geçmiş olsun canım, ben de kanama geçirdim 11. Haftada. Progestan kullanıyorum 32. Haftaya kadar devam dedi doktor. Eve geçsen de hep uzan ve doktorun sözünden çıkma
Ne kadar zamanda kesti kanamani? 6haftalik gebeyim henuz keseyi gormedik. Kanamam 4.haftadan beri devam ediyor lekelenme seklinde. Ama beta degerlerim gayet guzel yukseliyo.
Ayin 10unda 85.6 - 14unde 344.2 - 16sinda 626.5 . Dokorm tutunmaya calisiyor korkma diyor ama iste

8+4gunluguz kanamam ve pırtı devam ediyor doktor kanaman 1 hafta devam eder. Dusedebilir dedi ilaç verip eve göndermişti. Yarın yine gideceğim inşallah güzel haberler alırım

Kanamam 1 hafta önce başladı ve az değildi adetten daha fazla geliyor. Senin kanaman az mu çok mu geliyor

Yerleşme kanaması olabilir. Ihtiyaçların dışında ayağa kalkma. Kabiz olmamaya calis ikinma enfeksiyon içinde tuvaleti kullanmadan önce mutlaka yıka öyle kullan. Haftaya inşallah keseyi görür kalp atışını duyarsin. Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin

Yerleşme kanaması olabilir. Ihtiyaçların dışında ayağa kalkma. Kabiz olmamaya calis ikinma enfeksiyon içinde tuvaleti kullanmadan önce mutlaka yıka öyle kullan. Haftaya inşallah keseyi görür kalp atışını duyarsin. Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin
Insallah seninde kucagina almani nasip eder rabbim. Bu kadar uzun surer mi diye cok takiliyor kafama

Bazı gebeliklerde 9 Ay surermis bazısı ilk 3 Ay diyorlar. Ilk gebeligimdede dusuk oldugu için tecrubesizim senin kaçıncı gebeligin

Back
X