Gebelikte kanama

Amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucagi via kalmasin. Allah 'a emanet ol
Cok teskkur ederim canim benim. Amiin insallah kimseyi rabbim evlatla sinamasin. Allah razi olsun sendende yardimci oldun. Sende allaha emanet ol, minnosada kendinede iyi bak

Ne kadar zamanda kesti kanamani? 6haftalik gebeyim henuz keseyi gormedik. Kanamam 4.haftadan beri devam ediyor lekelenme seklinde. Ama beta degerlerim gayet guzel yukseliyo.
Ayin 10unda 85.6 - 14unde 344.2 - 16sinda 626.5 . Dokorm tutunmaya calisiyor korkma diyor ama iste
1 hafta içinde kahverengi lekeye dönüşerek bitti benim kanamam. Zaten ilk gün kırmızı kan şeklinde oldu, hastaneye gidip doktor serum ilaç verince kesildi.

Arkadaslar ben ilk baslarda kanama gecirmedim 12. Haftamda basladi sonrasinda dinlendikce gecti cok sukur en som doguma yakın basladi tekrar kanamam oda icerden damarlarimla alakaliydi cok sukur melegimi sag salim kucagima aldim mumkun oldugumca dinlenin fazla yormayin kendinizi meleklerinizi kucagınıza almanın dilegiyle

Cokta az kalmis kavuşmana. Insallah bende gorurum o gunleriiiHoppa
İnşallah sağlıkla gelsinler de :KK200:
Ben de senin kadarken diyordum zaman geçmiyor. Şimdidir çok şeyini aldık hazırlıyoruz, yemi evlenmek gibi bişeymiş :KK48: gelse de görsek diyoruz bir yandan da nasıl olacak bakalım Yen'i hayat diyorum ben kendi içimde :KK57:

İnşallah sağlıkla gelsinler de :KK200:
Ben de senin kadarken diyordum zaman geçmiyor. Şimdidir çok şeyini aldık hazırlıyoruz, yemi evlenmek gibi bişeymiş :KK48: gelse de görsek diyoruz bir yandan da nasıl olacak bakalım Yen'i hayat diyorum ben kendi içimde :KK57:
Aynen o sekildee. Ayy sununu gorcez, ay busu olusmus bilmem ne diye diye geciyo zaman vallahiii

Kontrollere Ayda 1 çağırıyor bir süre sonra, sinir geliyor valla bak o zamanlar da geçmiyor :)
Ayyy sorma. Ben ptesi gittim cuma gel keseyi gorelim dedi. Eşim dedi ptesi ben izinliyim o gun beraber gideriz o 2gun gecmiyor banaa:bicak: kanamamda gecti. Pembe sari akintim geliyo arada sumuk kivaminda geliyo o tuhaf geldi bana ama sikinti yok :KK76:

Back
X