Gebelikte kanama

melegim3606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
732
241
33
38
Kızlar 6 haftalık gebelik var ama kırmızı renkte kanamam var sadece sildiğimde peçeteye geliyor yoğun değil pıhtılı değil ama asıl problem kırmızı renkte olması bu durumu yaşayıp gebeliği sağlıklı devam eden varmı?

Bu arada doktırum tek seferlik proton iğne verdi onu da dün vuruldum yine aynı devam ediyor
Yazdıktan sonra gördüm bende de olmuştu ikiz gebelikti benimki iğne yaptırmıştim hafta 1 defa sadece dinlenmelisin sakin ev işi yapma sadece WC ve yemek için kalk sakin ol korkma ben 3 ay yaşadım kahverengi ve pembe akıntıyı 7. Ayda doğurdun şimdi evdeyiz herşeyin hayırlısı

Sağol canım teşekkür ederim lekelenme kahverengi de olduğu oluyor kırmızı da kahve olan değil ama diğeri çok korkutuyor çalışıyorum ama işim ayakta değil yorucu değil danışmadayım dün vajinal baktı kanaman Yok dedi ben sanki yalan söylüyorum usg ile de vajinal baktı herşey yolunda 6 haftalık kese bebek kalp atışı normal dedi kırmızı renkte kanamayı derincede her hamilelikte olur dedi zorla iğne yazdırdım sen düşün gerisini

Akşam da acile mi gitsem diyorum o da progestan fitil yazsın sende kırmızı oldu mu peki?
Bende bildiğin kanama oldu ama kişiye göre de değişebilir bu durum kafana göre ilaç kullanma sakin farklı bir Dr git istersen bu kanama durumları gerçekten insanı çıldırıyor seni çok iyi anlıyorum sancı ile birlikte kanama olursa işte o zaman hiç bekleme acile git

Of ya inşallah bişey olmaz sağlıkla sıhhatle gelir yavrumKırmızı ama iç çamaşıra gelmiyor sadece silince peçeteye geliyor pıhtılı da değil normal akıntının içinde geliyor

Canım bu lekelenmelerin devam etti mi ? Merak ettiğim şey herhangi bişey olmadı değil mi ?
Kaybettim canım gelişmedi hep aynı haftada kaldı 6 haftadan hiç yukarı çıkmadı kalbi durdu kürtaj oldum korundum Haziran’da adet oldum Temmuz’da korunmayı bıraktım ve tekrardan hamileyim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…