Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara ara geliyor ? Normalde gelmiyorduDoktora gözük hemen acile git bende öyle olmustum düşürdüm bebeğimi
Doktorumu aradım. Kırmızıya döner ve çoğalırsa gel dedi. Çünkü digerleri Rahime yerleştigi için gelirmişş. Cumartesi zaten kontrolm var bakalım gidicem allahım evladımı bana bagışlasınkanama gördüğünüz an öncelikle hareketlerinizi azaltmalısınız. yatın ve sadece tuvalet ihtiyacınız için kalkın. Kanamalar bazen önemsiz olabildiği gibi bazen ciddi bir sorunun habercisi de olabilir.
Bundan sonra ise doktorunuza en kısa zamanda kontrole gitmelisiniz. Bebeğinizin iyi olup olmadığı, kanama alanı olup olmadığını kontrol edecektir. Doktorlar kanamanın önemsiz mi yoksa düşük riski mi var emin olamazlar. her ihtimale karşı iğne yapılır ve progestan hapa başlanır. Önemsiz olabilir dediğim kanama 6-7. haftalarda devir teslim kanaması dediğimiz bir kanama da olabilir. Bu durumda bebek yolk kesesinden beslenirken plesantaya geçiş yapar. artık plesantadan beslenmeye başlar. Ama dediğim gibi kanama bir düşük riski taşır.
Ben 3 sefer yaşadım. 2 sefer doktora gittim. İhmal etmemenizi tavsiye ederim.
Özelden mesaj atarsanız size Harika bi doktor önericem bende ankarada yaşadım tedavimin. Çoğu orda oldu bence Harika bi doktor ve rabbim evlatlarımızı bize bagışlasınnn. Bol dua edelimmm.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın sağlıcakla kucağına al inşallah
Benim de 6 haftalıkken kanamam oldu.
Haftasonu idi devlet hast. Aciline gittim vajinal ultrasonla baktılar istemediğim halde.
Eve gidip yatıp dinlenmemi söylediler bir tedavi uygulayamayız düşük roskilde olabilir olmaya da bilir dediler.
Bir gün süren kanamam bitti sandım kendi dr uma telefonla ulaştım.
Hemen proteston 20 mg alıp sabah akşam ivmeni söyledi. Hafta basında da hemen yanina gelmemi istedi.
Ultrasonla baktı ve kanama alanın var dedi 3 cm lik mis bana ağır mi kadirdin ne yaptın o gün hiçbirşey yoktu dedi bende aksi bir durum yaşamadığını söyledim
Eşimle içimiz rahat etmedi farklı dr lara gittik kanama alanının meden olduğunu kimse söylemedi bazen bu tür durumlar yaşanıyor şeklinde yorumlar aldım
Bir hafta boyunca rapor aldim evde dinlendim tekrar dr a gittim hala geçmemiş dedi dışa kanama leke oldu mu dedi olmadığını söyledim.
1 hata daha rapor aldim.
Dışa bir kanama hala olmadı ama dr fos diye boşalabilir haberin olsun dedi yapicak bişey yok hala devam et dinlen dedi.
Evdeyim ve bu süreç nasıl ilerler bilmiyorum benim gibi iç kanaması olup dışarda belirti yaşamayıp gebeliği süren var mı aranızda.su an ş 8 haftalık olduk.
Ankara da doktor önerisi olan ya da. Yeni uyeyim konu nasıl açılıyor bilemedim buraya yazdım. Konu sahibinin konusunu işgal ettiğim için kusura bakmayın lütfen.
Amin canım benim insallah Özelden mesaj atarsanız size Harika bi doktor önericem bende ankarada yaşadım tedavimin. Çoğu orda oldu bence Harika bi doktor ve rabbim evlatlarımızı bize bagışlasınnn. Bol dua edelimmm.
evde dinlenmeye çalışıyorum bol bol rapor alıp yatınca bel agrilarm geçiyor progestan kullanıyorum günde 3 defa uyku yapıyor zaten bol sıvı almaya çalışıyorum böyle sekiz haftalık olduk bakalım ins bebeğim sağlık sıhhat ile akıllı fikirli hayırlı bir şekilde tutunur ve doğar dilerim tüm anne adayları sağlıcakla bu durumu atlatır şimdi nasıl canm seninki pekiCanim bence ihmal etme benimde iceride kanama alani olusuyordu düşükle sonuçlanıyordu 2 dusuk yasadim bu sekilde ama doktorlarinda bu durumda uygulaya bilecegi cok bi tedavi yontemi yik malesef gtmedigim doktor kalmadi bnm bu sebepten dolayi dusecek olan bebek her turlu dusuyor diyorlar ama sen yinede ne oldgunu ogren erkenden ki ona gore bi tedbir alasin
Merhaba ben regl tarihime 1 gün kala öğrendim ve ertesi gün kahve pembe akıntı yasadım tek seferlik ve 2 gün olmak üzere. Doktora kostum progestan yapıldı ancak kanama alanın yok yerleşme lekelenmesidir dedi. Gercekten de öyleymis. Bir de beklenen adet tarihinde böyle bisi olabiliyormusDoktorumu aradım. Kırmızıya döner ve çoğalırsa gel dedi. Çünkü digerleri Rahime yerleştigi için gelirmişş. Cumartesi zaten kontrolm var bakalım gidicem allahım evladımı bana bagışlasın
Aynen öyleeeMerhaba ben regl tarihime 1 gün kala öğrendim ve ertesi gün kahve pembe akıntı yasadım tek seferlik ve 2 gün olmak üzere. Doktora kostum progestan yapıldı ancak kanama alanın yok yerleşme lekelenmesidir dedi. Gercekten de öyleymis. Bir de beklenen adet tarihinde böyle bisi olabiliyormus
Benim daha cok erken suanlik henüz kese bile gormedik pazartesi gidicez alahn izniyle keseyi gorur gormezde igne kullanmaya basliycaz ara sira kasik agrilarim oluyor ama agrim olunca hemen uzaniyorum sonra duzeliyor insallah bu sefer tutunucak yawrum bana rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahevde dinlenmeye çalışıyorum bol bol rapor alıp yatınca bel agrilarm geçiyor progestan kullanıyorum günde 3 defa uyku yapıyor zaten bol sıvı almaya çalışıyorum böyle sekiz haftalık olduk bakalım ins bebeğim sağlık sıhhat ile akıllı fikirli hayırlı bir şekilde tutunur ve doğar dilerim tüm anne adayları sağlıcakla bu durumu atlatır şimdi nasıl canm seninki peki
Inşallah güzel sağlıklı sorunsuz gebelik geçirirsiniz insallah dinlenmek en iyisi kesinlikle de.Benim daha cok erken suanlik henüz kese bile gormedik pazartesi gidicez alahn izniyle keseyi gorur gormezde igne kullanmaya basliycaz ara sira kasik agrilarim oluyor ama agrim olunca hemen uzaniyorum sonra duzeliyor insallah bu sefer tutunucak yawrum bana rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Amin canim herkese hayirli hamilelikler nasip etsin rabbimInşallah güzel sağlıklı sorunsuz gebelik geçirirsiniz insallah dinlenmek en iyisi kesinlikle de.
Merhaba . Benimde 2 hafta önce kanamam oldu ve direkt doktora gittim. Kanama alanımın olduğunu 10 günü yatmamı ve ilaç ile iğne kullanmamı söyledi. Eve gelince bi daha kanamam oldu ve sonra lekelenmeye döndü. 2 3 gün sonra da tamamen kesikli . Dediklerini yaptım 10 gün sonra tekrar gittim. Hiç bi değişiklik olmadığını söyledi. Ne azalma var ne artma. Hala aynı şekilde devam ediyorum. Ve hala ne kanamam ne lekelenmem var ama karnımın içinde kanama alanı duruyor. Bugün ikili taramam var ve haftaya tekrar kontrol. Okuyunca merak ettim nasıl oldunuz ?Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın sağlıcakla kucağına al inşallah
Benim de 6 haftalıkken kanamam oldu.
Haftasonu idi devlet hast. Aciline gittim vajinal ultrasonla baktılar istemediğim halde.
Eve gidip yatıp dinlenmemi söylediler bir tedavi uygulayamayız düşük roskilde olabilir olmaya da bilir dediler.
Bir gün süren kanamam bitti sandım kendi dr uma telefonla ulaştım.
Hemen proteston 20 mg alıp sabah akşam ivmeni söyledi. Hafta basında da hemen yanina gelmemi istedi.
Ultrasonla baktı ve kanama alanın var dedi 3 cm lik mis bana ağır mi kadirdin ne yaptın o gün hiçbirşey yoktu dedi bende aksi bir durum yaşamadığını söyledim
Eşimle içimiz rahat etmedi farklı dr lara gittik kanama alanının meden olduğunu kimse söylemedi bazen bu tür durumlar yaşanıyor şeklinde yorumlar aldım
Bir hafta boyunca rapor aldim evde dinlendim tekrar dr a gittim hala geçmemiş dedi dışa kanama leke oldu mu dedi olmadığını söyledim.
1 hata daha rapor aldim.
Dışa bir kanama hala olmadı ama dr fos diye boşalabilir haberin olsun dedi yapicak bişey yok hala devam et dinlen dedi.
Evdeyim ve bu süreç nasıl ilerler bilmiyorum benim gibi iç kanaması olup dışarda belirti yaşamayıp gebeliği süren var mı aranızda.su an ş 8 haftalık olduk.
Ankara da doktor önerisi olan ya da. Yeni uyeyim konu nasıl açılıyor bilemedim buraya yazdım. Konu sahibinin konusunu işgal ettiğim için kusura bakmayın lütfen.
DR git hemen progestan felan yazarlar belki.Doktora gözük hemen acile git bende öyle olmustum düşürdüm bebeğimi