- 19 Aralık 2018
- 96
- 99
- 3
- 33
5+3 günlük hamileyim hanımlar lekelenmem geliyor ne çok kahverengi ne çok pembe ortası. Kahverengiye daha yakın neden geliyor olabilir normalmi çok korkuyorum progestan kullanıyorum zaten ama. Yoktu böyle bişi 2 gündür oluyor. Normalmi ? Başına gelen varmı ?
Bende doktora gittiğimde o gün 5+4 dü. Düşük riski için iğne oldum, kan uyusmazlıgı iğnesi oldum
Canım benım 2 haftaya yakın kahverengi sonlara doğru pembe lekenmelerim oluyordu. Doktora gittim salı günü hiçbir sorun yoktu. Ama düşük riski için progestan versi günde 2 le basladım 3 çıkardık 3 4 gün önce. Lekeler gitmedi. Kahverengi pembe de hiç korkma. Ama uzan sürekli kalkma. Ben 1 haftadır geçti hatta sürekli yatıyorum. Evet çok sıkıcı ama mecburum. Dinlenmek gerekiyor. 2 gündür lekelerim kırmızıya döndü. Doktorum parça yoksa bekleyelim dedi bende bekliyorum. Azalıyo çoğalıyo bir şeyler oluyor suan. Ama düşmedi elhamdülillah inşallah geçer. Sen dinlen namaz wc hariç kalkmamaya çalış. İlacını da al duanı et. Eğer ömrü varsa kalıcaktır. Bende ilk basta çok korktum lekerleri görünce ama önemli değil lekeler korkma