Gebelikte kanama !

5+3 günlük hamileyim hanımlar lekelenmem geliyor ne çok kahverengi ne çok pembe ortası. Kahverengiye daha yakın neden geliyor olabilir normalmi çok korkuyorum progestan kullanıyorum zaten ama. Yoktu böyle bişi 2 gündür oluyor. Normalmi ? Başına gelen varmı ?

Bende doktora gittiğimde o gün 5+4 dü. Düşük riski için iğne oldum, kan uyusmazlıgı iğnesi oldum
Canım benım 2 haftaya yakın kahverengi sonlara doğru pembe lekenmelerim oluyordu. Doktora gittim salı günü hiçbir sorun yoktu. Ama düşük riski için progestan versi günde 2 le basladım 3 çıkardık 3 4 gün önce. Lekeler gitmedi. Kahverengi pembe de hiç korkma. Ama uzan sürekli kalkma. Ben 1 haftadır geçti hatta sürekli yatıyorum. Evet çok sıkıcı ama mecburum. Dinlenmek gerekiyor. 2 gündür lekelerim kırmızıya döndü. Doktorum parça yoksa bekleyelim dedi bende bekliyorum. Azalıyo çoğalıyo bir şeyler oluyor suan. Ama düşmedi elhamdülillah inşallah geçer. Sen dinlen namaz wc hariç kalkmamaya çalış. İlacını da al duanı et. Eğer ömrü varsa kalıcaktır. Bende ilk basta çok korktum lekerleri görünce ama önemli değil lekeler korkma

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın sağlıcakla kucağına al inşallah
Benim de 6 haftalıkken kanamam oldu.
Haftasonu idi devlet hast. Aciline gittim vajinal ultrasonla baktılar istemediğim halde.
Eve gidip yatıp dinlenmemi söylediler bir tedavi uygulayamayız düşük roskilde olabilir olmaya da bilir dediler.
Bir gün süren kanamam bitti sandım kendi dr uma telefonla ulaştım.
Hemen proteston 20 mg alıp sabah akşam ivmeni söyledi. Hafta basında da hemen yanina gelmemi istedi.
Ultrasonla baktı ve kanama alanın var dedi 3 cm lik mis bana ağır mi kadirdin ne yaptın o gün hiçbirşey yoktu dedi bende aksi bir durum yaşamadığını söyledim
Eşimle içimiz rahat etmedi farklı dr lara gittik kanama alanının meden olduğunu kimse söylemedi bazen bu tür durumlar yaşanıyor şeklinde yorumlar aldım
Bir hafta boyunca rapor aldim evde dinlendim tekrar dr a gittim hala geçmemiş dedi dışa kanama leke oldu mu dedi olmadığını söyledim.
1 hata daha rapor aldim.
Dışa bir kanama hala olmadı ama dr fos diye boşalabilir haberin olsun dedi yapicak bişey yok hala devam et dinlen dedi.
Evdeyim ve bu süreç nasıl ilerler bilmiyorum benim gibi iç kanaması olup dışarda belirti yaşamayıp gebeliği süren var mı aranızda.su an ş 8 haftalık olduk.
Ankara da doktor önerisi olan ya da. Yeni uyeyim konu nasıl açılıyor bilemedim buraya yazdım. Konu sahibinin konusunu işgal ettiğim için kusura bakmayın lütfen.
Masallah 16 haftalik olmuşsunuz düşük riskiniz ortadan kalkmistir ne mutlu size.. bende ayni sorunu yasiyorum sizin kacinci haftada ic kanamaniz kurumaya basladi neler yaptiniz nasil gecti bu surec

ben 6+1 deyim dun ogleden sonra basladi kanamam.doktora gittim bugun igne yapti vajinal fitil verdi 1 hafta sonraya randevu verdi.kese duruyormus.rapor almam imkansiz haftasonu oldugundan evde dinleniyorum acik pembe olan kanamalarim kirmiziya dondu ama mat. tuvalete gitmeye korkuyorum

Back
X