- 16 Mayıs 2019
- 14
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Merveyusuf8363
4 haftalik hamileyim. 10 gundur kanamam var ilk 5 gun akintiyla karisikti simdi adet gorur gibi kanama var. Birazda agrim var neden olabilir basina gelen oldumu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktora gitmedin mi düşük tehliken olabilir aynı belirtiler bende de olmuştu düşük riskim vardı aylarca yatakta yattım eğer gitmediysen hiç durma git hemen4 haftalik hamileyim. 10 gundur kanamam var ilk 5 gun akintiyla karisikti simdi adet gorur gibi kanama var. Birazda agrim var neden olabilir basina gelen oldumu ?
Canım doktora gitmedin mi düşük tehliken olabilir aynı belirtiler bende de olmuştu düşük riskim vardı aylarca yatakta yattım eğer gitmediysen hiç durma git hemen
Sanırım kimyasal gebelik geciriyorsunuz. Hamilesiniz kanamaniz günlerdir devam ediyor siz dr a gitmediniz mi?4 haftalik hamileyim. 10 gundur kanamam var ilk 5 gun akintiyla karisikti simdi adet gorur gibi kanama var. Birazda agrim var neden olabilir basina gelen oldumu ?
Sanırım kimyasal gebelik geciriyorsunuz. Hamilesiniz kanamaniz günlerdir devam ediyor siz dr a gitmediniz mi?
kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz adetle atılıyordur kan testi yaptırın isterseniz
Bence ihmal etmeyin başka birine de görünün. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Başka bir dr daha gidin . Ben kanama yaşadım kendimi nasıl hastaneye attım süreci hatırlamıyorum bile. Dr değiştirin. Ya da kimyasal geciriyorsunuz diye onemsememis yine de bu durumun nedeni araştırılmalı eğer şimdi arastirmazsaniz Allah korusun ikinci kez tekrarlaya bilir ve o zaman araştırmak zorunda kalırsınız. Rahminizin şekli uygun olmayabilir bebek gelişimi için vs vsGittim ama pek ilgilenmedi