Gebelikte Kanama

neiraida

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
540
538
103
istanbul
Arkadaşlar merhaba. Ben geçtiğimiz haftalarda hamile olduğumu öğrendim önce keseyi gördük, sonra kalbi duyduk her şey yolundaydı.:nazar::nazar::nazar: Geçtiğimiz pazar akşamı kısa sürekli parlak kırmızı kanamam oldu ve doktora gittik, kalbi yine duyduk kesenin dışında kanama var. İğne oldum bir kez ve şimdi de sabah akşam progestan alıyorum. Fakat ara sıra ağrım oluyor, çok şiddetli olmasa da. Korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur dye şu an 7+2deyim:nazar::nazar::nazar:. Bu durumu yaşayan ve bebeği sağlıklı olan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olun nolur çok korkuyorum

Arkadaşlar merhaba. Ben geçtiğimiz haftalarda hamile olduğumu öğrendim önce keseyi gördük, sonra kalbi duyduk her şey yolundaydı.:nazar::nazar::nazar: Geçtiğimiz pazar akşamı kısa sürekli parlak kırmızı kanamam oldu ve doktora gittik, kalbi yine duyduk kesenin dışında kanama var. İğne oldum bir kez ve şimdi de sabah akşam progestan alıyorum. Fakat ara sıra ağrım oluyor, çok şiddetli olmasa da. Korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur dye şu an 7+2deyim:nazar::nazar::nazar:. Bu durumu yaşayan ve bebeği sağlıklı olan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olun nolur çok korkuyorum
Şuan aktif bir şekilde kanaman yoksa korkmana hiç gerek yok bende aynısını yaşamıştım şuan oğlum sekiz yaşında Allh kucağına almayı nasip etsin

Şuan aktif bir şekilde kanaman yoksa korkmana hiç gerek yok bende aynısını yaşamıştım şuan oğlum sekiz yaşında Allh kucağına almayı nasip etsin

yok canım çok şükür o günden sonra tekrarlamadı :nazar: sadece ağrım oluyor o ağrılardan çok korkuyorum :((. Amin inşallah

6. Ve 7. Haftada
6. Ve 7. Haftada benimde kanamam oldu hemde baya yoğun kan geldi şimdi 18 haftalık olduk bebeğimin gelişimi çok iyi bazı hamilelerde oluyormuş canım Allahın izniyle birşey olmaz inşaallah.. kasık ağrılarım benimde çok olmuştu birde kanama olumca çok korkuyodum her seferinde ama 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesildi şimdi çok rahat geçiyor..

O haftalarda adet ağrısı gibi ağrılar oluyor kanaman devam etmiyorsa sorun yok..

6. Ve 7. Haftada

6. Ve 7. Haftada benimde kanamam oldu hemde baya yoğun kan geldi şimdi 18 haftalık olduk bebeğimin gelişimi çok iyi bazı hamilelerde oluyormuş canım Allahın izniyle birşey olmaz inşaallah.. kasık ağrılarım benimde çok olmuştu birde kanama olumca çok korkuyodum her seferinde ama 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesildi şimdi çok rahat geçiyor..

ya valla ödüm patladı çok korktum :(. İnşallah Allah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alıp büyütmeyi nasi:KK200::nazar:

O haftalarda adet ağrısı gibi ağrılar oluyor kanaman devam etmiyorsa sorun yok..

Ay Allahıma şükür yok inşallah da olmasın tuvalete gitmeye korkar oldum o kanama yüzünden :KK43:

Benim de 5. Ve 13. Haftada kanamam oldu progestan iğne ve hap kullanıyorum doktorum ikisinde de 10 günlük rapor yazdı bol bol dinlendim. Ben de çok korktum canım inşallah bir daha yaşamayız hayırlısıyla kucagimiza alırız.

Bende gecen cuma yaşadım benzer olayı bugun kontrole gittik cok şükür sıkıntı yok dedı her şey güzel görünüyor kalp atışı da guzel dedı kanama ilk aylarda olabilir inşallah sizinde sıkıntınız gecer

Kizlar kanamalariniz nasil durdu insallah hemen bitmistir. Bende de kanama alani var 2 gundur pek gelmedi kan ama bugun ultrasonda yine goruldu kanama alani

Ben 26.haftama kadar sürekli kanama yaşadım, kizim sağlıkla doğdu çok şükür 4.5 yaşında 🌸 ilaçları alıp dinlenmek gerekir

Evet cok sukur 🙏 uzunca bir sure devam ediyor ama sonra gecti. Genelde geciyormus zaten
İnşAllah geçer 🙏 kahve leke olarak geldi benimki serum ve iğne vurdular ilaç ne kullanmıştın geçmesi için

Back
X