Şuan aktif bir şekilde kanaman yoksa korkmana hiç gerek yok bende aynısını yaşamıştım şuan oğlum sekiz yaşında Allh kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba. Ben geçtiğimiz haftalarda hamile olduğumu öğrendim önce keseyi gördük, sonra kalbi duyduk her şey yolundaydı.Geçtiğimiz pazar akşamı kısa sürekli parlak kırmızı kanamam oldu ve doktora gittik, kalbi yine duyduk kesenin dışında kanama var. İğne oldum bir kez ve şimdi de sabah akşam progestan alıyorum. Fakat ara sıra ağrım oluyor, çok şiddetli olmasa da. Korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur dye şu an 7+2deyim . Bu durumu yaşayan ve bebeği sağlıklı olan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olun nolur çok korkuyorum
Şuan aktif bir şekilde kanaman yoksa korkmana hiç gerek yok bende aynısını yaşamıştım şuan oğlum sekiz yaşında Allh kucağına almayı nasip etsin
Kasık ağrıları çok normal korkmana gerek yokyok canım çok şükür o günden sonra tekrarlamadısadece ağrım oluyor o ağrılardan çok korkuyorum (. Amin inşallah
6. Ve 7. HaftadaArkadaşlar merhaba. Ben geçtiğimiz haftalarda hamile olduğumu öğrendim önce keseyi gördük, sonra kalbi duyduk her şey yolundaydı.Geçtiğimiz pazar akşamı kısa sürekli parlak kırmızı kanamam oldu ve doktora gittik, kalbi yine duyduk kesenin dışında kanama var. İğne oldum bir kez ve şimdi de sabah akşam progestan alıyorum. Fakat ara sıra ağrım oluyor, çok şiddetli olmasa da. Korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur dye şu an 7+2deyim . Bu durumu yaşayan ve bebeği sağlıklı olan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olun nolur çok korkuyorum
6. Ve 7. Haftada benimde kanamam oldu hemde baya yoğun kan geldi şimdi 18 haftalık olduk bebeğimin gelişimi çok iyi bazı hamilelerde oluyormuş canım Allahın izniyle birşey olmaz inşaallah.. kasık ağrılarım benimde çok olmuştu birde kanama olumca çok korkuyodum her seferinde ama 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesildi şimdi çok rahat geçiyor..Arkadaşlar merhaba. Ben geçtiğimiz haftalarda hamile olduğumu öğrendim önce keseyi gördük, sonra kalbi duyduk her şey yolundaydı.Geçtiğimiz pazar akşamı kısa sürekli parlak kırmızı kanamam oldu ve doktora gittik, kalbi yine duyduk kesenin dışında kanama var. İğne oldum bir kez ve şimdi de sabah akşam progestan alıyorum. Fakat ara sıra ağrım oluyor, çok şiddetli olmasa da. Korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur dye şu an 7+2deyim . Bu durumu yaşayan ve bebeği sağlıklı olan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olun nolur çok korkuyorum
6. Ve 7. Haftada
6. Ve 7. Haftada benimde kanamam oldu hemde baya yoğun kan geldi şimdi 18 haftalık olduk bebeğimin gelişimi çok iyi bazı hamilelerde oluyormuş canım Allahın izniyle birşey olmaz inşaallah.. kasık ağrılarım benimde çok olmuştu birde kanama olumca çok korkuyodum her seferinde ama 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesildi şimdi çok rahat geçiyor..
O haftalarda adet ağrısı gibi ağrılar oluyor kanaman devam etmiyorsa sorun yok..
Merhaba kanam alanınız geçti mi ?Kizlar kanamalariniz nasil durdu insallah hemen bitmistir. Bende de kanama alani var 2 gundur pek gelmedi kan ama bugun ultrasonda yine goruldu kanama alani
Ben 26.haftama kadar sürekli kanama yaşadım, kizim sağlıkla doğdu çok şükür 4.5 yaşındaArkadaşlar merhaba. Ben geçtiğimiz haftalarda hamile olduğumu öğrendim önce keseyi gördük, sonra kalbi duyduk her şey yolundaydı.Geçtiğimiz pazar akşamı kısa sürekli parlak kırmızı kanamam oldu ve doktora gittik, kalbi yine duyduk kesenin dışında kanama var. İğne oldum bir kez ve şimdi de sabah akşam progestan alıyorum. Fakat ara sıra ağrım oluyor, çok şiddetli olmasa da. Korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur dye şu an 7+2deyim . Bu durumu yaşayan ve bebeği sağlıklı olan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olun nolur çok korkuyorum
Evet cok sukurMerhaba kanam alanınız geçti mi ?
İnşAllah geçerEvet cok sukuruzunca bir sure devam ediyor ama sonra gecti. Genelde geciyormus zaten
Progestan hap bide pruluton igne canimİnşAllah geçerkahve leke olarak geldi benimki serum ve iğne vurdular ilaç ne kullanmıştın geçmesi için
Benimde öyle canım progestan fitil olarak bide iğne bugün daha çok geldi leke canım sıkıldıProgestan hap bide pruluton igne canim
Olur canim kimi gun fazla gelir kimi gun az gelir. Kanama alanin cok muBenimde öyle canım progestan fitil olarak bide iğne bugün daha çok geldi leke canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?