Gebelikte kanama

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
693
330
103
33
Merhaba kizlar ben tup bebek ile hamile kaldim. 8.haftaya kdr hic kanamam olmamisti bi aksam kirmizi kanamam oldu cok degil ama ic camasirimi kaplicka kdr acile gittik dusuk ignesi vuruldum. Ztn progestrn ve ignede kullaniyorum. Kanama alani vs gorulmedi. Ztn kanama bi kere oldu tekrar etmedi. Smdi 10 gun gecti uzerinden dunden beri kahverengi akintim var. Bazen ic camasirima geliyor bazen sadece sildikce geliyor. Cok sulu da degil akinti mi kanamami eminde olamiylrum. Boyle bi durum yasayana vr mi aranjzda yardimci olabilkr misinz?

Ve kirmizi kanamam oldugu gun hic agrim yoktu fakat kahverengi akinti dun basladi ve adet agrisi gibi agrimda vardi. Bugunde biraz karin agrim var hafif. Korkulacak bi sey midir? Doktorum kirmizi olana kdr takip et dedi ama boyle bi durum yasayan var mi

canım umarım kötü bişey değildir diyim önce sonrada kendimi anlatıyım. bence kanamanın kahvesi kırmızısı yok her ikiside bence kötü veyada benim anım kötü ondan böyle düşünüyorum. bende tüp bebekle hamile kaldım 6. hafta gibi lekelenmeye başladım doktor kırmızı olmazsa korkulacak bişey yok dedi. iğne ilaç kullandım betaya felan bakıldı betam düşmeye başladı lekeler kırmızıya döndü düşük başladı. 10 sonra kontrole gittim beta sıfırlanmış mı diye bakıldı beta yükselmiş bi şaşkınlıkla ultrasona girdim kese var meğer ikiz gebelikmiş biri düşük oldu diğeri devam ediyor. o anı anlatamam tabi. aradan 2 3 gün geçti yine bir leke yine kırmızı kanamalar derken yine bir düşük daha. aradan 10 ay geçti ben kendiliğimden hamile kaldım Rabbim büyük. 9. haftada yine lekeler kanamalar derken onuda kaybettim. Nasip olmayacak demekki hakkımızda hayırlısı

Cok cok uzuldum allah tez zamanda size de evlat nasip etsinz saglikla kucaginiza alin. Bu kanmaalariniz oldugunda agrili mi oluyordu. Herkesin hikayesi farkli oluyor korksak mi korkmasak mi bilemiyoruz. Hoş olcak olan neyse yasicagimiz da o ama yinede bilemiyorum

amin canım Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin. benim göğüs ağrım geçmişti sonra lekeler başladı ağrılarım hafif oluyordu 1 hafta felan sonra yoğun ağrı kanama kürtaj oldum. inşallah kötü bişey yoktur canım benimkinin sonu kötü oldu seninki güzel olsun

Merhaba 8+5 te kahverengi lekelenmem oldu hemen acile gittik progesteron hap verdi günde üç kez kullandım şükür bir daha da olmadı. Doktorum tüp bebekle gebeliklerin yüzde 80inde bu tarz lekelenme ve kanamalar oluyor dedi korkulcak bişey yok demişti ben tüp bebek ile değil ama tedavi ile hamile kaldım 12. Haftaya kadar progesteron iğne vuruldum 8 haftadan sonra hap kullandım 12. Haftada her ikisini de bıraktım çok şükür bir sıkıntım yok şuana kadar . Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yine de doktorunuza uğrayın , bol bol dinlenin

Geçmiş olsun.. 8 aylık bir kızım var.. tüp bebekle oldu ve benimde hamileliğimin 7. Ve 9. Haftasında adet kanaması gibi çok yoğun bir kanamam oldu, 15. Haftaya kadarda kahverengi akıntılar oldukça fazla devam etti, bizim kanama alanı vardı hemde oldukça geniş bebeğim büyüdükçe kayboldu. Doktorum gebeliğin devamda edebilir etmeyebilirde demişti. Biliyorum çok zor ama pozitif olmaya çalış, Rabbim evladına hayırla ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...

Allah bagislasin bebeginizi. Bende kanama alani gorulmedi. Kahverengi leke ara ara geliyor hala. Umarim sorun yoktur yarin kontrolum var

Merhaba kanama alanınız hangi bölgedeydi bende plasantada kanama alanı varmış kahverengi lekelenmelerim oluyor ve korkuyorum

progesteron hapı kaç saatte bir alıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…