Kızlar 8 gün gebeliğim gecikti bugün beta verdim 14 000 çıktı sonra bir baktım akşam leke geliyor peçeteye ardından da pede indi kanama acile gittim kese düzgün ama kanama var dedi doktor üstwlik o kdr suratsızdı ki açıklama bile yapmadı doğru düzgün :/ Progestan fitil kullan bir hafta bekle kanamanı izle dedi.Düşük yaparım gibi geliyor bilmiyorum bu durum geçer mi
Canm bende 12. Haftaya kadar çok kanama yaşadım progestani doktorn dediği gibi fitil olarak kullan inşallah geçer kanama sağlıkla alirsin bebisi kucağına üzme kendini
Canm bende 12. Haftaya kadar çok kanama yaşadım progestani doktorn dediği gibi fitil olarak kullan inşallah geçer kanama sağlıkla alirsin bebisi kucağına üzme kendini
Tuvalet harici kalkmayın hep uzanın stres yapmayın doktorun dediği gibi ilacınızı eksiksiz saatinde kullanın dua edin inşallah sağlıkla ilerler bebeğinize tutunun burda kaç ay kanama yaşayıp sonradan düzelen gebelikleri okuduk inşallah gelip geçicidir kırmızıya dönmediği sürece sorun yok kendi doktorunuza da sorun belki progestan miligramini ayarlar arttırır veya azaltır doktorunuz daha iyi bilir rabbim sağlık versin
Kızlar 8 gün gebeliğim gecikti bugün beta verdim 14 000 çıktı sonra bir baktım akşam leke geliyor peçeteye ardından da pede indi kanama acile gittim kese düzgün ama kanama var dedi doktor üstwlik o kdr suratsızdı ki açıklama bile yapmadı doğru düzgün :/ Progestan fitil kullan bir hafta bekle kanamanı izle dedi.Düşük yaparım gibi geliyor bilmiyorum bu durum geçer mi
Ben üç ay kullandım yani nasibinizde varsa o zaten sizinle olacaktır ama şu durumda tekrar gidin iğnesini de vurulun . Şu durumda wc haricinde kalkmayın .