Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün doktora gittim ve 1 ay 4 günlük hamile olduğumu öğrendim ama akşamına ilk kahve sonra pembemsi bir kan geldi çok korkuyorum bişey varmıdır acaba
Kızlar bugün doktora gittim ve 1 ay 4 günlük hamile olduğumu öğrendim ama akşamına ilk kahve sonra pembemsi bir kan geldi çok korkuyorum bişey varmıdır acaba
Her ihtimale karşın doktorunuzla iletişime geçin veya en yakın acile gidin durumunuzu bir kontrol etsinler detaylı bilgi verirler. Denildiği gibi yerleşme kanaması da olabilir ama dr a görünmeniz gerekli.
Her ihtimale karşın doktorunuzla iletişime geçin veya en yakın acile gidin durumunuzu bir kontrol etsinler detaylı bilgi verirler. Denildiği gibi yerleşme kanaması da olabilir ama dr a görünmeniz gerekli.
Canım bence yarını bekleme, hemen acile git. Aallah korusun aksi bir durum varsa hemen önlemini alırlar. Kahverengi akıntı sorun değil ama pembe, kırmızı olduğu zaman önlem alınması gerekebilir.
Kanama bi kere geldi bi saat için de kesildi ama ilkinden sonra kanama değil de lekelenme olarak devam etti sonrada hiç gelmedi bu arada ne zaman geldiğini bilmiyorum gündüz saatlerinde de gelmiş akşama kadar devam etmiş olabilir ben lavobaya çıkmamıştım O gün çok akşam duş almak için banyoya girdiğim de farkettim