Gebelikte kanama

Nimett3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
34
8
1
29
Kızlar ben bişeyi merak ediyorum bu konu hakkında bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız ? Gebelikte kanama türleri yada geçirdiğiniz kanamalar nasıl oluyor regl periyodunuza denk geldiği hiç oldu mu ? Ne kadar sürer ?

Gebelikte kanama gördüğünüz an direkt bir doktora kesinlikle görünmelisiniz

Kızlar ben bişeyi merak ediyorum bu konu hakkında bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız ? Gebelikte kanama türleri yada geçirdiğiniz kanamalar nasıl oluyor regl periyodunuza denk geldiği hiç oldu mu ? Ne kadar sürer ?
Gebeligin basinda yerlesme kanamasi bir tek normal diyebilecegimiz kanamadir. Veya plesanta calismaya basladiginda progesteronun dusmesiyle bir kanama gorunebilir ama adete benzemez. İki durumda da cok az miktarda lekelenme seklinde olur ve devamli olmaz. Bunun disinda ki tum kanamalarda mutlaka bir an once doktora gorunmeli.

Gebelikte kanama gördüğünüz an direkt bir doktora kesinlikle görünmelisiniz
Evet ama emin olamadım regl gibi geldiği için her ay döngüden 1 gün sonra 4-5 günlük bir kanama oluyor bazen regl gibi olabiliyormuş o yüzden merak ettim randevu aldım fakat zamanı daha var o yüzden aklımdaki soruya biraz da olsa cevap bulmak amacım

Gebeligin basinda yerlesme kanamasi bir tek normal diyebilecegimiz kanamadir. Veya plesanta calismaya basladiginda progesteronun dusmesiyle bir kanama gorunebilir ama adete benzemez. İki durumda da cok az miktarda lekelenme seklinde olur ve devamli olmaz. Bunun disinda ki tum kanamalarda mutlaka bir an once doktora gorunmeli.
Yok benimki her regl dönemimden 1 gün sonra ve yaklaşık 4-5 gün sürüyor regl gibi

Back
X