Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittin miMerhaba ben gebeliğimin 5. Haftasından beri kahverengi lekelenme yaşıyorum 2 kez kırmızı kanama yaşadın şuan 13. Haftadayim hala her gün kahverengi kanama devam ediyor. Benim gibi gebelik geçirip sonuna kadar gelen var mı bu arada kanama sebebi yok yani kanama alanı vs yok.
Gittim bebek iyi bir sebeb yok plesanta iyi bebek iyi herşey iyi ama yine de kanama olduğu için düşük tehdidi her zaman vardır diyorlarDoktora gittin mi
İğne ilaç vs. Yaptı mı.Gittim bebek iyi bir sebeb yok plesanta iyi bebek iyi herşey iyi ama yine de kanama olduğu için düşük tehdidi her zaman vardır diyorlar
Progestan fitil 3 kez alttan alıyorum zaten ek bir şeye gerek yok yapılacak herşey bu dediİğne ilaç vs. Yaptı mı.
Bol bol dinlen. Dikkat etmelisin kendine. Allahın izniyle birşey olmaz.Progestan fitil 3 kez alttan alıyorum zaten ek bir şeye gerek yok yapılacak herşey bu dedi
Her gün oluyor bide her saat başı 4 5 damla kahverengi lekelenme şuan iki kez kırmızı kanama oldu sebebi de yok yani herşey sağlam niye böyle anlamadımTam 5 haftalkken 2-3 gün kahverengi pembe akıntım olmuştu kırmızya dönmedi günde iki kere fitil progestan birkere de iğne vurulmuştum sorun olmadı. Sizin 8 haftadır devam etmesi uzun sürmüş inşallah sağlıkla devam eder kucağınıza alırsın bol bol dinlenip bol su için yatın sürekli dinlenin
Acaba rahimde miyom polip yara tarzı bişey mi var veya enfeksiyon oda kanama yapyor bazen. Kesede kesenin etrafında kanama olsa görürdü ztn doktorunuzHer gün oluyor bide her saat başı 4 5 damla kahverengi lekelenme şuan iki kez kırmızı kanama oldu sebebi de yok yani herşey sağlam niye böyle anlamadım
Alttan da bakıldı bunlarda yok malesef hiç bir sey yok annemde gebeliğini 6.5 ay adet olarak geçirmiş ama adet olmuş yani sadece adet günlerinde bildigjmiz adet ama benim her gün hiç kesilmeden kahverengi lekelenme varAcaba rahimde miyom polip yara tarzı bişey mi var veya enfeksiyon oda kanama yapyor bazen. Kesede kesenin etrafında kanama olsa görürdü ztn doktorunuz