Gebelikte kanama

rainbo35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
141
45
28
27
Merhaba ben gebeliğimin 5. Haftasından beri kahverengi lekelenme yaşıyorum 2 kez kırmızı kanama yaşadın şuan 13. Haftadayim hala her gün kahverengi kanama devam ediyor. Benim gibi gebelik geçirip sonuna kadar gelen var mı bu arada kanama sebebi yok yani kanama alanı vs yok.

Doktora gittin mi

Tam 5 haftalkken 2-3 gün kahverengi pembe akıntım olmuştu kırmızya dönmedi günde iki kere fitil progestan birkere de iğne vurulmuştum sorun olmadı. Sizin 8 haftadır devam etmesi uzun sürmüş inşallah sağlıkla devam eder kucağınıza alırsın bol bol dinlenip bol su için yatın sürekli dinlenin

Her gün oluyor bide her saat başı 4 5 damla kahverengi lekelenme şuan iki kez kırmızı kanama oldu sebebi de yok yani herşey sağlam niye böyle anlamadım

Her gün oluyor bide her saat başı 4 5 damla kahverengi lekelenme şuan iki kez kırmızı kanama oldu sebebi de yok yani herşey sağlam niye böyle anlamadım
Acaba rahimde miyom polip yara tarzı bişey mi var veya enfeksiyon oda kanama yapyor bazen. Kesede kesenin etrafında kanama olsa görürdü ztn doktorunuz

Acaba rahimde miyom polip yara tarzı bişey mi var veya enfeksiyon oda kanama yapyor bazen. Kesede kesenin etrafında kanama olsa görürdü ztn doktorunuz
Alttan da bakıldı bunlarda yok malesef hiç bir sey yok annemde gebeliğini 6.5 ay adet olarak geçirmiş ama adet olmuş yani sadece adet günlerinde bildigjmiz adet ama benim her gün hiç kesilmeden kahverengi lekelenme var

Merhaba bende 7+4 üm 20 hazirandan beri kahverengi lekelenmem devam ediyor. Ve geçen hafta kırmızı kanamam oldu büyük bir parçada geldi ama bebeklerim gayet iyiydi kese arkası kanama alanı oluşmuş bazen kayboluyor bazen tekrar oluşuyor bunun sebebini bilmiyorum. Tabi ki istirahatteyim her riskli gebelik gibi. Bebeklerim iyi olduğu sürece kanama beni ürkütmüyor sizde çok fazla dşünmeyin doktorunuzun dediğini yapın inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Merhaba ben 5. Haftamdayim 3 gun once kahverengi pembe lekelenmem oldu bu arada tüp bebek benimki progestan kullaniyordum zaten bugün resmen adet kanamasi gibi baslayan koyu kirmizi kanamam basladi dr progestan amp yaptir dedi yaptirdim ama kasik agrim var ne yapsam bilemiyorum dr gitmistim istirahat dedi zaten surekli yatiyorum evde rapor aldim hicmi kalkmamak lazim anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…