Gebelikte kanama

Abuk prensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
97
33
88
39
Merhaba arkadaşlar, 5haftalık hamileyim bugün ilişki sonrası pembemsi bi akıntı oldu dr gittim ultrasonla herşey normal olduğunu söyledi. Şimdi az da olsa çok açık renkte akımtı devam ediyor. Hiç başına gelen oldu mu? Bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşırsa sevinirim.
Sevgiler

Ben ilk 3 ay iliskiye girmedim yani daha kalp atisi bile duyulmamis benim doktorum kalp atisini duyana kadar bekleyelim demisti. Beklemek lazim diye dusunuyorum.

kişiden kişiye sanırım değişiyor. Doktorum normal hayatına devam et dedi, ben yinede biraz içimi rahatlatmak için burdan paylaşmak ve akıntı durumu başına gelenlerin düşüncelerini merak ettim. Teşekkür ederim yorumun için

İliskiyle alakali oldugunu sanmiyorum. Riskli gebelik demek icinde cok erken 5 haftalik diyosun kese gorunuyodur da bebek kalp atisi ne alemde? Erken donemlerde hafif kanamalar cok normal plasenta shift deniyor adina bebegin plasentasi islev hale gelince hormonlarda ki dalgalanmadan kanama gorulebiliyor. Kirmizi pihtili surekli kanama varsa doktora gorun. İnatci bir kanama yok pembe soluk kahverengi akinti tarzi ise bence mesele yok bikac gun surerse yine doktoruna gorun tabi.

Teşekkür ederim kese göründü ve doktor haftasına göre kese gayat güzel dedi anormal bi durum görmedi kanayan bi damar da görmedi. Ama ben işte ilk gebelik ve tedirginim. Pıhtı şeklinde değil açık pembemsi bi sıvı şeklide sabah vardı şimdi azaldı.

Doktorunuza güvenin. Bebeğiniz daha susam tanesi kadar. Bu aşamada doktor genital muayene de yapıyor.

Doktorunuza güvenin. Bebeğiniz daha susam tanesi kadar. Bu aşamada doktor genital muayene de yapıyor.
Onu şimdi yapmak istemedi. Çünkü daha bebek kesede yok erken çünkü. Tahminen iki hafta sonra dedi… bende eşimde çok üzgünüz cinsellikte bi ihtiyaç ama niyetimiz ona zarar vermek değildi.

Onu şimdi yapmak istemedi. Çünkü daha bebek kesede yok erken çünkü. Tahminen iki hafta sonra dedi… bende eşimde çok üzgünüz cinsellikte bi ihtiyaç ama niyetimiz ona zarar vermek değildi.
Zarar vermediniz gönlünüz rahat olsun. Ben hamileliğimin ilk 7 haftası lekelenme yaşadım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi bebeğim. İnşallah siz de sağlıkla alacaksınız kucağınıza. Size bu yoldan yeni geçmiş bir anne olarak şunu söyliyeyim asla kötü düşünmeyin. Bu süreçte sürekli olumluya odaklanın. İnanın neye şartlanırsanız o oluyor.

Çok teşekkür ederim tamam dediğimiz aklımda olucak…

Benim doktorum eger bebegin saglikliysa sen ne yaparsan yap dusuremezsin sagliksizsa pamuklara sarsakta seni yine duser demisti. Korkmayin yani cinsellikten de cekinmeyin

Benim doktorum eger bebegin saglikliysa sen ne yaparsan yap dusuremezsin sagliksizsa pamuklara sarsakta seni yine duser demisti. Korkmayin yani cinsellikten de cekinmeyin
Teşekkür ederim düşünceniz beni çok rahatlattı, evet haklısınız ben özendikçe bunları yaşıyorum. İlk bebeğimin kalbi atmadı sanırım bundan dolayı böyle oldum. Belirli bi yaşa geldim paikolojim artık kaldırmıyor

Bu kadar erken haftalarda ilişki oluşmaya çalışan kesenin yapısını bozar. Biraz sıkın dişinizi. Bir de eski şehvette olmamalı. İlişki serbest olsa bile eski haliyle sürdürmek tehlikeli olabilir. Daha yavaş ve dikkatli olmalı.
Şuan kese oluşmaya büyümeye çalışıyor.

İlk defa başıma böyle bi durum geliyor ve dr normal hayatına devam et dedi tabi ki insan olarak bi takım şeylere dikkat ediliyor ama maalesef bu durum geldi başıöa dilerim bununla arlatmış olurum. Teşekkürler

Geçmiş olsun, bir gelişme var mı acaba doktora muayene oldunuz mu? Şunan ben de 6+2 deyim biraz kanamam oldu doktor istirahat dedi ama merak ettim sizin durumunuz nasıl?

Geçmiş olsun, bir gelişme var mı acaba doktora muayene oldunuz mu? Şunan ben de 6+2 deyim biraz kanamam oldu doktor istirahat dedi ama merak ettim sizin durumunuz nasıl?
Ben cuma günü doktora gözükmüştüm herşey yolunda dedi iki hap verdi birini kullanmıyorum aspirini kullanıyorum akıntım dün kahverengine döndü akşam üzeri o da bitti bugün çok şükür sorun yok gibi. Biraz oluruna bıraktım. Stres yapmamaya çalışıyorum. Bu hafta değil haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum. Kişiden kişiye değişir. Senin durumunu bilmiyorum. Ama o gün yürüyüş ve ilişki bana ağır geldi hata yaptım. Bu benim düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…