Anne Grupları Gebelikte kanama

brdrbck

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
16
Herkese merhaba. 9+2 haftalık hamileyim. Bugün kanamayla uyandım acile gittiğimde serum takıp 3 doz progestan iğne verdiler. 4 gün önce de kanamam olmuştu doktor sadece progestan fitil vermişti. Tekrar kanama olunca iğneyi de kullanmamı söyledi. Kanamam oluyor fakat bebek sağlıklı kalp atışı var. Rahim ağzında ve kese etrafında kanama ve bir sıkıntı olmadığını söylüyor doktorum. Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Herkese merhaba. 9+2 haftalık hamileyim. Bugün kanamayla uyandım acile gittiğimde serum takıp 3 doz progestan iğne verdiler. 4 gün önce de kanamam olmuştu doktor sadece progestan fitil vermişti. Tekrar kanama olunca iğneyi de kullanmamı söyledi. Kanamam oluyor fakat bebek sağlıklı kalp atışı var. Rahim ağzında ve kese etrafında kanama ve bir sıkıntı olmadığını söylüyor doktorum. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Bende yaşadım kanama maalesef olabiliyor. Bebekte bir sorun olmadı çok şükür gebeligim devam ediyor bol bol dinlenin ayağınızın altına yastık koyun.

İlk haftalarda normal karşılanır doktorunuz da bir sorun olmadığını söylemiş içinizi ferah tutun kendinizi yormayın iş yapmayın çalışıyorsanız izin alin dinlenin yukarıya uzanmayın mümkünse ani hareketlerden kaçının zamanla kanama alanları yok olacaktır bol bol uyuyun dinlenin

11. Haftada adet kanaması gibi oldu kanama alanı ve bir sebep bulunamadı doktor olabilir dedi progestan iğne verdi gece de fitil olarak kullandım geçti. Bu süreçte hep yattım dinlendim hiçbi şey yapmayın dinlenin

Back
X