gebelikte kanama

seevdaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
197
0
26
İstanbul
kızlar benim daha önce 3 tane düşüğüm var
genetik testlerinde bende kan pıhtılaşması çıktı
şuanda 8 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duyduk clexane 0.4 lük kullanıyorum ama yaklaşık 15 gündür kanamalarım durmuyor ilk başta hafif lekelerdi ama 1 haftadır resmen kanamam oluyo progestan kullanıyorum kaç kere acile gittim yapacak bişey yok diyolar....benim şuanda morelim alt üst oldu bu şekilde bebek yaşamaz ki sürekli yatıyorum ama sanki içimde bişey kopmuş gibi birden kan boşalıyor kıpkırmızı offf hiç bu şekilde olupta doğum yapan varmı lütfen içimi rahatlatın bu belirsizlik bitiriyor beni ((((

Cok geçmiş olsun ..

Benimde hamileliklerim hep kanamalı geçiyor
Son gebeligimde senin durumundaydim..cok yogun kanamam vardı
Progestan etki etmedi.ama burdan bi ablanin tavsiyesiyle dr.umdan pruloton depot
Igne yapmasını istedim, serumda taktırdı. . Bu igne müthiş birsey mis. .nasil iyi oldu kesildi bilsen( zamaninda bi düşügüm oldugunda hastanede hic mudahele etmedi dr.um.progestan verip hep gondermisti beni. Cok üzülüyorum, herseye care varmış meger)
Ama istirahat de sart
Su an bebegim kollarımda cok şükür
Allahim sağlıkla tamamına erdirsin arkadaşım. .

Son düzenleme:

ya çok teşekkür ederim canım hemen yarın doktora gidip söylücem bunu inşallah bebeğime bişey olmaz

Canım merhaba benım de transferın 14 gunu kanamam başladı günlük pedı. Doldurdu kırmızı renkte doktor ıgne serum felan taktı eve gomderdı kan degerım 12 gun 447 14 gun 956 yanı bugün ınsallah düşük yapmıyoruödur buzıö gıbı olanlar yazsın lutfe

bu bilinmezlik mahvediyor bizi inşallah bişey olmaz benimde değerlerim azar azar yükselmişti moralimizi bozmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…