Mrb ben 11+6 günlük hamileyim dün hafif kanamam oldu ve doktora gittim bebeğin kalbi atıyo kese gözüküyo dedi iğne verdi 1 hafta arayla kullanmamı dinlenmemi söyledi şuan kahverengi lekelerim oluyo sizce neden olmuş olabilir yaşan varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb ben 11+6 günlük hamileyim dün hafif kanamam oldu ve doktora gittim bebeğin kalbi atıyo kese gözüküyo dedi iğne verdi 1 hafta arayla kullanmamı dinlenmemi söyledi şuan kahverengi lekelerim oluyo sizce neden olmuş olabilir yaşan varmı
iğne verdiğine göre düşük tehlikesi vardır.bende kullandm o iğneden aynı şekilde kahverengi leke gibi kanamam oluyordu bir kaç gündür yok denecek kadar az çok şükür.bol bol dinlen yat.
Ben de 5+6 hamileyim. geçen hafta kahverengi akıntı şeklinde geldi. Proluton iğne vuruldum. Dün gece taze kan şeklinde gördüm iç çamaşırımda. Sizin nasıl olduğunu durumun nasıl ilerlediğini paylaşabilir misiniz lütfen?
Canım bende yaşadım az lekelenme oldu 4 haftalik iken yeni ogrenmisken yaşadım..
Taze kan görmedik ama hemen acile kostuk.
progestan ilac verdi yat 1 hafta sadece wcye kalk dedi öğle yaptım çok şükür 3 damla sonra kesilmisti kahverengi leke.
sonrada gelmedi bol bol dinlen
doktora gittim keseye ve bebeğe baktı kalbinin atışını dinletti. İçim çok rahatladı. Kanama bebeğin kendisine yer yapmasından dolayıymış.. Çok teşekkürler arkadaşlar..