gebelikte kanama

sbl060606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
4
0
1
39
Ben 15+2haftalik gebeyim. 8inci haftada baslayan kanamam leke ve kanama seklinde dewam ederken bugun siddetli bi kanama daha yaşadım. Gebelikte kanama yasayanlar degerlendirebolirmi.

Normalde 3 yada 4gune 1 acildeyiz ama bukadar kanama yoktu bu defa adet kanamasi gibi yogun. Esimin isten gelmesini bkliyorum 6gibi gideriz. Umarim bebisim iydir :(

Ben de çok hafif kahverengi lekeler olmuştu ama 7 8 haftalıkken fln 2 3 defa oldu doktor düşük tehlikesi olabilir demişti çok şükür bişey olmadı ,hemen doktora gidin bence

Normalde 3 yada 4gune 1 acildeyiz ama bukadar kanama yoktu bu defa adet kanamasi gibi yogun. Esimin isten gelmesini bkliyorum 6gibi gideriz. Umarim bebisim iydir :KK43:
Canım başka kimse yok mu seni doktora götürebilecek bebek ve senin için çok tehlikeli bir durum hemen gitmen gerek

Ben 15+2haftalik gebeyim. 8inci haftada baslayan kanamam leke ve kanama seklinde dewam ederken bugun siddetli bi kanama daha yaşadım. Gebelikte kanama yasayanlar degerlendirebolirmi.
Proluton iğne kullaniyomuydun canım neden bekliyosun cok kanaman varsa hemen git acile

Maalesef bebegimi kaybettim :'( kesedeki su bosalmiş. Rabbim bana sabir versin diger gebelerinde saglikla bebeislerini kucagina almayi nasip etsin.

Merhaba öncelikle size geçmiş olsun allah sabir versin bunları daha önce yaşamış biri olarak uzuldum ben uzun yıllardır tup bebek tedavisi goruyorum düşüklerin oldu şimdide 5+1 gebeyim dun hafif bir lekelenmem oldu ve çok tedirgin oldum duoktorumu aradım hemen proluton iğne ve endol fitil ilave edildi estrofem progesteron iğnelerim ve cleksan devam ediyor ben ilk kez böyle birşey yaşıyorum WC ihtiyacından sonra gelen lekelenmemm var ve anlamadığım fitilden sonra sancı ile WC ye gidiyorum ishal olmamm normalmi muayene günümüze bir hafta var bana yardımcı olur musunuz ne yapmali

Yanlış yere yazmış olabilirim ilk kez yazıyorumilgili konuya yonlendirirseniz sevinirim

Maalesef bebegimi kaybettim :'( kesedeki su bosalmiş. Rabbim bana sabir versin diger gebelerinde saglikla bebeislerini kucagina almayi nasip etsin.
Canim benimm çokk gecmis olsun Allah sabirlar versin.. insallah yakin zamanda saglikli bi sekilde gebelik haberlerini aliriz bitanemm.. kac haftalikti melek

Bende 7 haftalik hamileyim 4 gündür kanamam var adet kanaması gibi doktora gittik yatış verdi kabul etmedim Progestan verdi evde yatıyorum kese duruyor icindede bebis var ama kalp atislarini duyamadilar

Back
X