Gebelikte karın ağrısı

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Merhabalar 14haftalık hamileyim bugün mide bulandım olmayınca biraz iş yaptım ortalığı topldım sonra ayaktayken karnıma ağrı girdi bi yarım saat felan sürdü biraz oturunca geçti şimdi çok az ağrı var bazende adet olacakmışım gibi sızı var kontrolüme 2 gün var böyle olan varmı

Merhaba çok fazla ayakta kalma havalar çok sıcak kendini yorma bol su iç doktoruna danış:)

Fazla ayakta kalmaktan olabilir bendede olmuştu

Rahim kasılması yaşıyor olabilirsin. Şikayetin artar ya da devam ederse hiç vakit kaybetme acile bile olsa git. İş yapma yat dinlen, ben tuvalet harici kalkamıyordum, doktorum ağırlar ve kasılmalar yüzünden yasakladı. Gerçi benim tetikleyen miyomlarım var ama yine de dikkatli ol sen de, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kasılma nasıl oluyor ki illaki bir farkı vardır karnımın alt tarafındaydı ağrı daha da olmadı zaten

Bende de adet belirtileri kasık agrıları eşlik ediyordu 6 haftalik gebelik var sonra bildigin adet oldum şuan hala biraz biraz kahverengi tonuna döndü kanamam var kontrole gittiğimde doktor bebeğin yaşadığını kalbinin attığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…