gebelikte karin catlagina çözüm

canankvlc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
4
1
1
38
Ben 19 eylulde dogum yaptim, gebeligim boyunca endiselerimden biride karindaki derin catlaklar oldu. Birsuru yazi ve yorumlar okudum genelde soylenen hep ayniydi,catlak olusumu irsi ailenizde varsa kesin sizdede olur deniyordu fakat ben umudumu kesmedim gebeligimin 2 ayindan itibaren surekli catlak kremleri kullandim. Ilk baslarda pahali kremler kullaniyordum fakat haftada 1 krem bitigi icin biraz butce yoruyordu bende 6. aydan sonra aktarda satilan catlak onleyici karisim yaglardan aldim ve kullanmaya devam ettim. Sonuc muhtesem karnimda tek bir cizgi bile yok. Ustelik gebeligimde karnim cok buyudu. oysaki annemde ablamda ve kiz kardesimin karinlari harita gibi. Irsi deyip yilmayin. Ben sadece karina odaklandim en az sabah aksam mutlaka surdum bazen gunde 4 5 kez bile yagladigim oluyordu fakat sadece karina odaklandim basenlere hic surmedim basenlerimde biraz catlak oldu keske basenlerede surseydim.

jojoba susam ve badem yağını karıştırıp her gece yada duştan sonra çatlağın oluşabileceği bölgeye masaj yaparak uygulamak engelliyor çatlakları

Ben de yeni konu actim canim.benim de annem ve ablam catladi.kesinlikle irsi degil sakin ümitsizlige kapilmayin.ben krem kullandim düzenli olarak.popom dahil ob bacak baldirlarima kadar sürdüm.günde iki defa kullandim.mustela ve lierac kullandim.kesinlikle dikkat ederseniz catlamiyorsunuz.asiri Kilo da almazsaniz hic korkmayin.catlamak kader degilmis ben bunu ögrendim.

Kesin çözüm diye birşey yok .... Şu yazdıklarınızı ben de uyguladım belki de daha fazlasını yaptım deriniz sıkıysa çatlarsınız salıksa çatlamazsınız kolay geçirirsiniz bio oil de aldım mustela da aldım aktardaki karışım yağı olan akzeri de aldım sonuç çaatlak içinde bir göbek.Bünyeye göre değişirmiş bunu söyleyebilirim.Yine de nemlendirmenin faydası olmuştur.

bu çatlak herkesin sorunu sanırım bende şimdiden kalır mı diye korkuyorum bakalım

Kızlar bende bebe yağı kullanıyorum 4. Ayıma girdim çatlak kremi kullansam mı diye düşünüyorum arkadaslarımın çoğu alma bi işe yaramıyo diyo kakao yağı yada aktardaki yağlardan al diyolar çatlamaktan çok korkuyorum karnım çıktı ve arada kaşınıyo

Bebe yağını bilmiyorum hiç kullanmadım ama aktarda karın çatlağı için karısım yağ dersen onlar veriyor sprey seklinde oluyor

Kizlar hamilelikte catlak olusanlar hemen dogumdan sonra kantoron yagi surun sik sik kesin catlaklari sikilastiriyor

ben ilk çocuğuma hamileyken clarins in şimdi adını tam hatırlayamadığım sarı bir yağını kullandım. sabahları da badem yağı sürdüm. çatlama olmadı. sürdüklerim mi etkili yoksa çatlamayacak mıydı bilemiyorum. ama genetik faktörüne bakacak olursak annemim hamilelik çatlakları çok fazl.

Benim 2 kizim var asmdi 3.ye hamileyim yeni. Yapi olarak zayifim ve kilo almadim zaten buna ragmen bi gerginlik oldu karnimda alum. Ilk kizda lierac kullandim. Catlagim olmadi. 2.de kullanmadim hicbirsey. Yine catlagim olmadi

Merhabalar, ben zeytinyağı kullanıyodum ama 5. Aydan sonra lierac ı önerdiler. Fakat kimyasal ürün sonuçta. Bitkisel olduğu söylenen ERSAĞ vücut losyonunu kullanan var mı? Eczacım önerdi bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…