Merhaba karnım yavaş yavaş büyümeye başladığı için kaşıntı yaşıyorum. Kakao yağlı bir bir karışım kullanıyorum. Size sorum bu dönemde kaşıntıyı nasıl önlediniz? Bir çare var mı buna?
Merhaba karnım yavaş yavaş büyümeye başladığı için kaşıntı yaşıyorum. Kakao yağlı bir bir karışım kullanıyorum. Size sorum bu dönemde kaşıntıyı nasıl önlediniz? Bir çare var mı buna?
Ben çok zayıftım gebe kaldığımda
20 kilo aldım, tek bir çatlağım oluşmadı
Benim kullandığım zamanlar kokusu kötüydü, şimdi hoş kokuyor
Gerginlik ve kaşıntı hissini hafifletiyor
Gebelikte oluşan cilt lekelerinde de etkili
Ben de bio oil marka yağı kullanıyorum yaklaşık 3 aydan beri. Her gün düzenli kullanıyorum çok memnunum ne kaşıntı var ne çatlak. Hatta arayı açtığım zaman kaşınıcak gibi oluyo gidip hemen sürüyorum kaşıntı geçiyo. Bi deneyin iyi gelebilir.
Ben çok zayıftım gebe kaldığımda
20 kilo aldım, tek bir çatlağım oluşmadı
Benim kullandığım zamanlar kokusu kötüydü, şimdi hoş kokuyor
Gerginlik ve kaşıntı hissini hafifletiyor
Gebelikte oluşan cilt lekelerinde de etkili
Ben de bio oil marka yağı kullanıyorum yaklaşık 3 aydan beri. Her gün düzenli kullanıyorum çok memnunum ne kaşıntı var ne çatlak. Hatta arayı açtığım zaman kaşınıcak gibi oluyo gidip hemen sürüyorum kaşıntı geçiyo. Bi deneyin iyi gelebilir.