gebelikte karın ve vajinal ağrılar normal midir?

orange3030

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
8
0
36
Denizli
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim bazen şiddetli karın ağrım oluyor gün boyu da hafif karın ve vajinada ağrı hissediyorum.Düşük tehdidi nedeniyle progestan kullanıyorum.siz de benzer agrılar oldu mu ya da olan var mı?

Valla normal canım. Hiiiic boşuna telaslanma. Ben 5 haftalikken öğrendim hamis olduğumu. Inanılmaz karın ağrım vardı dr normal dedi.. 3 aydan sonra kalmaz dedi ama devam etti.. 4 aya kadar devam eder dedi oylede oldu.wcye gidip adet oldum saniyodum akintim gelince... 4 aydan sonrada devM etti bu sfeer dr 5 aya kadar dvam eder dedi. Suanda 22haftalik hamileyim halada ara ara dwam ediyo agrilarim.. ama normalmis. Rahimin genişlemesine bağlıymiş... canını sıkma boşuna...

Birçok yerde okudum kasık ağrılarının normal oldugunu fakat benımkı vajınada ve karında.uyuyorum uyandıgımda yıne agrı hıssedıyorum.

GEbeliğin henüz yeni oldugu için böyle ağrılar hissetmen normal. Bendede, kasık ve karın ağrıları olmuştu. Vajina ağrısı dediğin arada bir zonklama şeklindeyse çok nadir oda olmuştu. İçini ferah tut.

İyi şeyler düşün iyi şeyler olsun.:16:

aynı şeyler bendede vardı ama şimdi azaldı doktora sordum bence çok normal bebek rahime yerleşiyor ondan demişti bana

Back
X