Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim bazen şiddetli karın ağrım oluyor gün boyu da hafif karın ve vajinada ağrı hissediyorum.Düşük tehdidi nedeniyle progestan kullanıyorum.siz de benzer agrılar oldu mu ya da olan var mı?
Valla normal canım. Hiiiic boşuna telaslanma. Ben 5 haftalikken öğrendim hamis olduğumu. Inanılmaz karın ağrım vardı dr normal dedi.. 3 aydan sonra kalmaz dedi ama devam etti.. 4 aya kadar devam eder dedi oylede oldu.wcye gidip adet oldum saniyodum akintim gelince... 4 aydan sonrada devM etti bu sfeer dr 5 aya kadar dvam eder dedi. Suanda 22haftalik hamileyim halada ara ara dwam ediyo agrilarim.. ama normalmis. Rahimin genişlemesine bağlıymiş... canını sıkma boşuna...
GEbeliğin henüz yeni oldugu için böyle ağrılar hissetmen normal. Bendede, kasık ve karın ağrıları olmuştu. Vajina ağrısı dediğin arada bir zonklama şeklindeyse çok nadir oda olmuştu. İçini ferah tut.