gebelikte karnın büyümesi

canipek

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
80
1
16
İstanbul
slm kızlar hamıle kalmadan önce de göbekli birisiydim şimdi 2 ay 5 gunluk hamıleyım ama sankı karnım öncekıne gore daha buyuk.2 ayda karnın çıkması normal mı yoksa psikolojik olabılır mı

canım bak benimde ilk 2 ayda birden karnım çıktı millet dediki hep konuştu aa şimdiden karın mı çıkar sinir ettiler beni sonra öle durdu şimdi 5,5 aylık baya büyüdü ama yine de ayıma göre daha küçük karın büyümesi kişiden kişiye değişiyor kimseyle kendini eşleştirme

canım bak benimde ilk 2 ayda birden karnım çıktı millet dediki hep konuştu aa şimdiden karın mı çıkar sinir ettiler beni sonra öle durdu şimdi 5,5 aylık baya büyüdü ama yine de ayıma göre daha küçük karın büyümesi kişiden kişiye değişiyor kimseyle kendini eşleştirme

evet ya sankı oncekıne göre buyudu ama hep 4 aylıkken çıkar dıyolar ya bende kendımı bı tuhaf hıssedıyorum o yuzden.

kişiden kişiye değişiyor bu durum ama ilk aylardaki genelde gazdan dolayı oluyor suanda bebegınız cok mınıcık maşallah :))
ama kımsenın dedıgni takmayın kafanızın göbüşünüzün tadını cıkartın dar gıymeyın Allah saglık versın..

Back
X