Gebelikte karnının içinde taş varmış hissi :(

dendendeniz

Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
199
56
48
Merhaba herkese;
22+3 haftalık hamileyim ilk başlarda gebeliğim riskliydi düşük tehdidi vs iğne ilaç kullandım şuan bir sorun olmadığını söyledi.ancak bir kaç gündür sırtım karnım çok ağrıyor ve bu ara ara oluyor.özellikle merdiven çıkarken karnımın içinde taş varmış gibi bir ağırlık hissediyorum. yattığım zaman ayaklarımı uzatınca karnım çekiliyormuş gibi hissediyorum.doktora söylediğimde magnezyum verdi kasılmaları azaltmak için ama korkuyorum bebeğime bişey olmasından.benim gibi böyle ağrılar yaşamış yada yaşayanlar var mı?

Merhaba herkese;
22+3 haftalık hamileyim ilk başlarda gebeliğim riskliydi düşük tehdidi vs iğne ilaç kullandım şuan bir sorun olmadığını söyledi.ancak bir kaç gündür sırtım karnım çok ağrıyor ve bu ara ara oluyor.özellikle merdiven çıkarken karnımın içinde taş varmış gibi bir ağırlık hissediyorum. yattığım zaman ayaklarımı uzatınca karnım çekiliyormuş gibi hissediyorum.doktora söylediğimde magnezyum verdi kasılmaları azaltmak için ama korkuyorum bebeğime bişey olmasından.benim gibi böyle ağrılar yaşamış yada yaşayanlar var mı?
cok yasadim magnezyum iyi gelir sende wlinden geldigi kadariyla sut yogurt tuket

Ben son haftalarda bu hissi yaşıyorum 22. Haftanın çok daha rahat geçmesi gerek. Kasılmalar devam ederse doktora ya da acile gidip baktirin. Erken doğuma karşı önlem alsınlar.

Merdiven cikarken ayni his bende de oluyor. Eger onemli bir sey olsa doktor fark ederdi. Birkac gun magnezyum kullanin fayda edecektir insallah.

Ben son haftalarda bu hissi yaşıyorum 22. Haftanın çok daha rahat geçmesi gerek. Kasılmalar devam ederse doktora ya da acile gidip baktirin. Erken doğuma karşı önlem alsınlar.

ilk başlardan beri hep ağrım vardı ama iğne kullandım şuan iğneyi kesti magnezyum verdi ama dün akşam özellikle s
Merdiven cikarken ayni his bende de oluyor. Eger onemli bir sey olsa doktor fark ederdi. Birkac gun magnezyum kullanin fayda edecektir insallah.

bende ara ara oluyor zaten ilk baştan beri bu ağrılarım hep var iğne kullandım bir süre ve geçen gün ki muayenede suyumun fazlalaştığını ve şekeri azaltmamı söyledi bide üstüne bu ağrılar olunca iyice panik oldum :(

gebeliğimin ilk başından beri ağrılarım vardı progestron yan etkisi çok olunca iğne vermişti şekerden dolayı suyumun fazlalaştığını söyledi bu yüzden olabilir mi bu ağrılar bilmiyorum :(

Bana bu aylarda olmaya başladı. Çok yürüdüğümde, ayakta durduğumda, merdiven inip çıkarken karnımın alt kısmına taş koymuşlar gibi hissediyorum.

Bana bu aylarda olmaya başladı. Çok yürüdüğümde, ayakta durduğumda, merdiven inip çıkarken karnımın alt kısmına taş koymuşlar gibi hissediyorum.

evet benimde öyle karnımın alt tarafı bide ağrı yapıyor benim merdiven çıkarken çok oluyor değişik bir ağrı

haklısınız :KK43: çoğu zaman elimi karnıma koyduğumda hep soğuk oluyor hiç üşüdüğüm için olacağı aklıma gelmemişti :KK43:
bebeginizde gazli olur usuturseniz ayaklariniz ve ustunuz sicak olsun kasilma oldugu zazamanda kasintinin oldugu yyerin tersine yan uzanin biraz uzerinize battaniye falan alip

Merhaba herkese;
Kasilmalar muhtemelen.yoruldugunda artar. Bu aylarda baslamisti benimde cok korkarak doktora sordumbunlar istedigimiz kasilmalar rahim kendini doguma hazirliuor duzenli olmadigi surece problem yok demisti.

Kasilmalar muhtemelen.yoruldugunda artar. Bu aylarda baslamisti benimde cok korkarak doktora sordumbunlar istedigimiz kasilmalar rahim kendini doguma hazirliuor duzenli olmadigi surece problem yok demisti.

benim doktorum ne zaman gitsem olumsuz şeyler söylüyor önemsiz bile olsa dile getiriyor ben kuruyorum kafamda ya geçmezse diye tekrar gittiğimde geçmiş diyor.ben ağrım olduğunu söylediğimde bunlar normal vs demedi size denildiği gibi sadece magnezyum kullanıcaksın dedi şu sebepten olur şöyle yap vs demedi :(

benim doktorum ne zaman gitsem olumsuz şeyler söylüyor önemsiz bile olsa dile getiriyor ben kuruyorum kafamda ya geçmezse diye tekrar gittiğimde geçmiş diyor.ben ağrım olduğunu söylediğimde bunlar normal vs demedi size denildiği gibi sadece magnezyum kullanıcaksın dedi şu sebepten olur şöyle yap vs demedi :KK43:
Canim doktorum:)

Rahim agzi yetmezligim cikip erken dogum riskim ciktiginda bile tum onlemlerimi almis ama bana stres olmani gerektirecek bir durum yok sadece fazla yorma kendini demisti:) tablo cok kotu olmadigi surece hep olumlu tarafindan bakar beni telkin ederdi.

Ama biz ekim anneleriydik ve topic te cokfazla bir aradaydik, hatirliyorum onlarda da oluyordu bu haftalarda kasilmalar. Duzenli ve cok uzun surmedigi surece panikleme.

Kaldiki doktorumun dedigine katiliyorum. Dogum esnasinda rahim bir cok kasilma acilma refleksi gosterecek, bu reflekslerin bir anda ortaya cikmasi imkansiz, bir sekilde kendini hazirlamak zorunda.

Not: benim erken dogum sebebimin kasilmalarla ilgisi yoktu kendimi fazla yordugum icin rahim agzinda kisalma olmustu ama kurul yine de 38e kadar calismama bile musade etmisti sorun yasamadim yani. 40. Haftada sezeryan oldum

Back
X