- 14 Kasım 2016
- 199
- 56
- 48
- Konu Sahibi dendendeniz
Canim doktorum:)
Rahim agzi yetmezligim cikip erken dogum riskim ciktiginda bile tum onlemlerimi almis ama bana stres olmani gerektirecek bir durum yok sadece fazla yorma kendini demisti:) tablo cok kotu olmadigi surece hep olumlu tarafindan bakar beni telkin ederdi.
Ama biz ekim anneleriydik ve topic te cokfazla bir aradaydik, hatirliyorum onlarda da oluyordu bu haftalarda kasilmalar. Duzenli ve cok uzun surmedigi surece panikleme.
Kaldiki doktorumun dedigine katiliyorum. Dogum esnasinda rahim bir cok kasilma acilma refleksi gosterecek, bu reflekslerin bir anda ortaya cikmasi imkansiz, bir sekilde kendini hazirlamak zorunda.
Not: benim erken dogum sebebimin kasilmalarla ilgisi yoktu kendimi fazla yordugum icin rahim agzinda kisalma olmustu ama kurul yine de 38e kadar calismama bile musade etmisti sorun yasamadim yani. 40. Haftada sezeryan oldum
benim en son muayenemde suyumun fazlalaştığını ve şekeri kesmemi istedi şeker yüklemesi yaptır dedi yoksa erken doğum olur çocuğun yoğun bakımda kalır ileride diyabet olur vs vs iyice panik oldum