Gebelikte kasık ağrısı ve sanki bacağa doğru damar çekilmesi normal midir?

ellychu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
24
5
6
28
merhabalar
14.hafta içindeyiz ve kasığımdan bacağıma bazen kalçama doğru iki gündür çekilme diyebiliceğim tuhaf ağrılar oluşuyor.Bazen karın ağrısı da oluyor.Bunlar normal midir yaşamış mıydınız?
Bugün eğer içim rahat etmezse doktoruma gözüküceğim bi şekilde
Teşekkürler şimdiden

Ben bu belirtiyi 3. haftamda yaşadım şuan da 5.haftamdayım belim ve kalçalarım ağrıyor normal heralde

Bana doktorum sancılarıma normal dedi ama bu sancı gibi gelmediği için bilemedim korkuttu işte
Ayağınızı germe hissi oluyor dimi çok garip bir ağrı ama korkmayın bende yaşadım ara ara yaşıyorum bileklerime vuruyor ağrısı hatta

Ayağınızı germe hissi oluyor dimi çok garip bir ağrı ama korkmayın bende yaşadım ara ara yaşıyorum bileklerime vuruyor ağrısı hatta
Evet aynen öyle yani ağrı desen değil çekilme gibi böyle yattıkça oturdukça daha çok ortaya çıkıyor.Baldırıma iç bacağa doğru yayılıyor

Evet aynen öyle yani ağrı desen değil çekilme gibi böyle yattıkça oturdukça daha çok ortaya çıkıyor.Baldırıma iç bacağa doğru yayılıyor
Aynı belirtiler ya korkmayın bence ben pazartesi günü keseyi görmeye gidicem inşallah görebilirim o zaman sorarım size de yazarımç

Aynı belirtiler ya korkmayın bence ben pazartesi günü keseyi görmeye gidicem inşallah görebilirim o zaman sorarım size de yazarımç
Ay inşallah görürsünüz,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…