Gebeliğe Hazırlık Gebelikte kasik agrisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kizlar merhaba . Bu ay yumurtlama donemimi değerlendirdim. 1 hafta oluyo son 3 gündür kasiklarim ağrı idrara çok cikma ve ishal var . Bu kadar erken belirti verebilir mi yaşayan oldu mu hamile miyimdir acaba

Kizlar merhaba . Bu ay yumurtlama donemimi değerlendirdim. 1 hafta oluyo son 3 gündür kasiklarim ağrı idrara çok cikma ve ishal var . Bu kadar erken belirti verebilir mi yaşayan oldu mu hamile miyimdir acaba
Aynisi şuan bende var canım.ishal dışında.
Regliye 5 gün var.yumurtlama bir hafta oldu uc gündür sol kasıgimda acı hissediyorum.elim kasigimda hep.
Hafif bel ağrısı da var.
Umutla bekliyorum.
Test yapmaya da korkuyorum.

Aynisi şuan bende var canım.ishal dışında.
Regliye 5 gün var.yumurtlama bir hafta oldu uc gündür sol kasıgimda acı hissediyorum.elim kasigimda hep.
Hafif bel ağrısı da var.
Umutla bekliyorum.
Test yapmaya da korkuyorum.
Regle beş gün varken normal yine benim regle daha 15 gün var erken yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum bat 21 mart yumurtlama 3 Nisan

Kızlar bende yumurtlamadan 2-3 gün sonra 2 gün boyunca sarı renkte sümükümsü akıntı geldi. Regle 3 gün kalada kan testinde gebelik çıktı.

Yumurtlama tarihleriniz kesinse yumurtlamadan 12 gün sonra idrar testi yapabilirsiniz kızlar. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Boşu boşuna erkenden bu karı düşünmek beni artık çok yoruyor.
Bundan sonra belirti aramiyacagim.
İyice yipraniyoruz gün saymaktan.
Canımın tatlı istemesinden regli yaklaşıyor bundan eminim artık.
Bu ay da gebelik yok 😔

Bi gelişme var mı ben de de ishal kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti başladı yumurtlama belirtisi mi bilmiyorum siz de durum ne ?

Canım son durum ne? Aynı belirtiler bende de var yumurtlama üzerine daha 4 gün geçti bugün ishal oldum, kaşık bel ağrılarım da var.

Back
X