handemui Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2019 843 1.570 63 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi handemui #1 Hanımlar 17. Haftanın içindeyim dün akşamdan beri sağ yumurtamda hafif bir ağrı var sanki yumurtlama günü yaşadığım ağrıya benzer. Yaşayan var mı bunu? Çok korkmaya başladım ne yapsam.
Hanımlar 17. Haftanın içindeyim dün akşamdan beri sağ yumurtamda hafif bir ağrı var sanki yumurtlama günü yaşadığım ağrıya benzer. Yaşayan var mı bunu? Çok korkmaya başladım ne yapsam.
chagiless Kuzusu artık yanında... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2010 7.034 7.590 398 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi handemui #2 O batma iki ay daha devam edicek ani hareket öksürme hapşırma artar daha da. Bi kaç güne geçer oturup kalkarken yavaş ol
O batma iki ay daha devam edicek ani hareket öksürme hapşırma artar daha da. Bi kaç güne geçer oturup kalkarken yavaş ol
handemui Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2019 843 1.570 63 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi handemui #3 chagiless .!.: O batma iki ay daha devam edicek ani hareket öksürme hapşırma artar daha da. Bi kaç güne geçer oturup kalkarken yavaş ol Genişletmek için tıkla... Hic olmamisti birden olunca korktum .. usutursun de yunurtan agrir onun gibi tipki. teşekkür ederim.
chagiless .!.: O batma iki ay daha devam edicek ani hareket öksürme hapşırma artar daha da. Bi kaç güne geçer oturup kalkarken yavaş ol Genişletmek için tıkla... Hic olmamisti birden olunca korktum .. usutursun de yunurtan agrir onun gibi tipki. teşekkür ederim.
chagiless Kuzusu artık yanında... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2010 7.034 7.590 398 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi handemui #4 handemui .!.: Hic olmamisti birden olunca korktum .. usutursun de yunurtan agrir onun gibi tipki. teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bu dönem oluyor bn bi kere kalkarken hissettim bir hafta sürdü ağrısı geçer merak etme.
handemui .!.: Hic olmamisti birden olunca korktum .. usutursun de yunurtan agrir onun gibi tipki. teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bu dönem oluyor bn bi kere kalkarken hissettim bir hafta sürdü ağrısı geçer merak etme.
handemui Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2019 843 1.570 63 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi handemui #5 Evet doktora gittim bi sorun yok çok şükür:)