G Gmtck Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2022 135 22 48 28 7 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gmtck #1 Merhaba bayanlar 15+2 deyim 2 3 gündür kasıklarımda iğne batar gibi oluyor sonra geçiyor bu normal midir
Merhaba bayanlar 15+2 deyim 2 3 gündür kasıklarımda iğne batar gibi oluyor sonra geçiyor bu normal midir
L Limonimi 🧸 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.572 877 43 26 7 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gmtck #2 Gmtck .!.: Merhaba bayanlar 15+2 deyim 2 3 gündür kasıklarımda iğne batar gibi oluyor sonra geçiyor bu normal midir Genişletmek için tıkla... Evet normal bu haftalar bebek yukarı çıktığı için rahim kasılıyor büyüyor o yüzden iğne batar gibi ağrı hissediyorsunuz
Gmtck .!.: Merhaba bayanlar 15+2 deyim 2 3 gündür kasıklarımda iğne batar gibi oluyor sonra geçiyor bu normal midir Genişletmek için tıkla... Evet normal bu haftalar bebek yukarı çıktığı için rahim kasılıyor büyüyor o yüzden iğne batar gibi ağrı hissediyorsunuz
G Gmtck Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2022 135 22 48 28 7 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gmtck #3 1418merve .!.: Evet normal bu haftalar bebek yukarı çıktığı için rahim kasılıyor büyüyor o yüzden iğne batar gibi ağrı hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla... Birde gaz çok fazla bu ara oda normal mi?
1418merve .!.: Evet normal bu haftalar bebek yukarı çıktığı için rahim kasılıyor büyüyor o yüzden iğne batar gibi ağrı hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla... Birde gaz çok fazla bu ara oda normal mi?
L Limonimi 🧸 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.572 877 43 26 7 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gmtck #4 Gmtck .!.: Birde gaz çok fazla bu ara oda normal mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki normal aynı şeyleri bende yaşıyorum doktor çok normal dedi endişelenmeyin
Gmtck .!.: Birde gaz çok fazla bu ara oda normal mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki normal aynı şeyleri bende yaşıyorum doktor çok normal dedi endişelenmeyin
G Gmtck Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2022 135 22 48 28 7 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gmtck #5 1418merve .!.: Tabiki normal aynı şeyleri bende yaşıyorum doktor çok normal dedi endişelenmeyin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah
1418merve .!.: Tabiki normal aynı şeyleri bende yaşıyorum doktor çok normal dedi endişelenmeyin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah
L Limonimi 🧸 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.572 877 43 26 7 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gmtck #6 Gmtck .!.: Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek amin amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Gmtck .!.: Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek amin amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız