Bebeğin pozisyonuyla ilgili. Benim de oluyor baya kasıklarımdan ayağı çıkacakmış gibi, sonra pozisyon değiştirince geçiyor. Ama 2 3 günde bir kasıklarımda hissediyorum
Ya işte bana hergun oluyor ve yzun sure aynı pozısyonda kalıyor oda uzun oldugu için sanırım duz oturamıyorum illa yayılarak oturcam duz dogrulup oturdummu agrı oluyor bırde benım krnım epey şişti bayaga sert gazımda yok 4,5 aydayım henuz bukdr çıkması normalmı acaba sizlerde durum nedir
Pozisyonundan kaynaklı heralde bebeişinin canım kontrole gittiğinde sor bakalım bi. Benim de çok çabuk çıktı karnım iç karın kimisinde dar oluyor diyorlar belki öyle olabilir bi de ikinci gebeliklerde çabuk çıkıyormuş ilk mi senin?
Pozisyonundan kaynaklı heralde bebeişinin canım kontrole gittiğinde sor bakalım bi. Benim de çok çabuk çıktı karnım iç karın kimisinde dar oluyor diyorlar belki öyle olabilir bi de ikinci gebeliklerde çabuk çıkıyormuş ilk mi senin?
Merhaba, acaba sonra ne oldu bilgi verebilir misiniz? Ben de aynı durumdayım. Bebek aşağıda duruyor diye endişeliyim böyle durumlarda erken doğum olma ihtimali oluyormuş diye duydum.