Gebelikte kasıkta şişlik

Babysmom

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
309
220
18
37
kızlar 17+3 gunlük hamıleyım son bır haftadır bebek resmen kasıgımda kabarıyor yanı karnımın altında taa kasık bolgemde bır gerılıyır elımle seklını boyutunu herseyı algılıyorum ama oyle kasıldıgında agrım dokunmada hassasıyet ve acayıp gergınlık oluyor orası epey sısıyor patlıcaknıs gıbı bu sızlerde de oluyormu normalmı acaba

Canım bende de oluyor yaklaşık 10 gündür ama herhangi bi ağrı hissetmiyorum sadece epey sert oluyor bi yumru oluşuyor sanki sonra hemen kayboluyor

kızlar 17+3 gunlük hamıleyım son bır haftadır bebek resmen kasıgımda kabarıyor yanı karnımın altında taa kasık bolgemde bır gerılıyır elımle seklını boyutunu herseyı algılıyorum ama oyle kasıldıgında agrım dokunmada hassasıyet ve acayıp gergınlık oluyor orası epey sısıyor patlıcaknıs gıbı bu sızlerde de oluyormu normalmı acaba
Bebeğin pozisyonuyla ilgili. Benim de oluyor baya kasıklarımdan ayağı çıkacakmış gibi, sonra pozisyon değiştirince geçiyor. Ama 2 3 günde bir kasıklarımda hissediyorum

Canım bende de oluyor yaklaşık 10 gündür ama herhangi bi ağrı hissetmiyorum sadece epey sert oluyor bi yumru oluşuyor sanki sonra hemen kayboluyor
Ya işte bana hergun oluyor ve yzun sure aynı pozısyonda kalıyor oda uzun oldugu için sanırım duz oturamıyorum illa yayılarak oturcam duz dogrulup oturdummu agrı oluyor bırde benım krnım epey şişti bayaga sert gazımda yok 4,5 aydayım henuz bukdr çıkması normalmı acaba sizlerde durum nedir

Pozisyonundan kaynaklı heralde bebeişinin canım kontrole gittiğinde sor bakalım bi. Benim de çok çabuk çıktı karnım iç karın kimisinde dar oluyor diyorlar belki öyle olabilir bi de ikinci gebeliklerde çabuk çıkıyormuş ilk mi senin?

Pozisyonundan kaynaklı heralde bebeişinin canım kontrole gittiğinde sor bakalım bi. Benim de çok çabuk çıktı karnım iç karın kimisinde dar oluyor diyorlar belki öyle olabilir bi de ikinci gebeliklerde çabuk çıkıyormuş ilk mi senin?
Yok cnm ıkıncı gebelık ılkınde kızım 7.aya kdr dunduzdu karnım oyuzden bu bana cok cabukmus gıbı geldı :)

Bende 14 haftalık hamileyim kasıklarımda hem şişme hem batma oluyor bazen sol bazen sağda. Bende merak ediyorum normal mi

Merhaba, acaba sonra ne oldu bilgi verebilir misiniz? Ben de aynı durumdayım. Bebek aşağıda duruyor diye endişeliyim böyle durumlarda erken doğum olma ihtimali oluyormuş diye duydum.

Back
X