Gebelikte kasılma

Ayysssko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
1.201
325
43
25
Kızlar 5 aylık hamileyim son günlerde sadece karnımın sol kısmında sertleşme gibi içeriye bi top konmuş gibi kasılma yaşıyorum. Yani ben bebek kendini oraya topluyor diye düşünüyordum ama kasılma olabilir diyenler var nasıl ayırt edicem bunu

Canım doktoruna bir görün kasılmalar için ilaç veriyolar. Kasılmalar doğumu başlatabiliyor. Korkutmak için söylemiyorum ama tedbiri elden bırakma diye söylüyorum

Ayirt etmek zor tekrar hamile kalsam yine ayirt edemem sanirim. Doktorunuza danışın, muhtemelen bi yere topluyordur kendini ama nolur nolmaz

Ayirt etmek zor tekrar hamile kalsam yine ayirt edemem sanirim. Doktorunuza danışın, muhtemelen bi yere topluyordur kendini ama nolur nolmaz
Tek taraflı hissediyorum sadece göbek deliğimin solunda hissediyorum hep aynı yerde oluyor baskı hissi şeklinde oluyor ve uzun sürüyor öyle 3 5 dakika değil yani

Eğer ılık suyla duşa girdiğinde veya yarım saat içinde geçiyosa kasılma değildir doğumla alakası yoktur demişti doktorum. Bebek bazen kendini bi yere toplayabilir oluyor böyle şeyler

Eğer ılık suyla duşa girdiğinde veya yarım saat içinde geçiyosa kasılma değildir doğumla alakası yoktur demişti doktorum. Bebek bazen kendini bi yere toplayabilir oluyor böyle şeyler
İnşallah öyledir canım ya ben bebekten dolayı diyordum zaten ama birkaç kişi öyle deyince şüpheye düştüm

kasılmada tüm karın sertleşir. ben de mesela kasılmayı bebep totosunu karnıma dayıyor sanıyordum. doktor kontrolde “su an kasılman var” diyince “aa ben bebeğim poposu sanıyordum bunu” demiştim

Yok ben sol kısımda hissediyorum ama akşamdan beri de sürüyor diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…