GEBELİKTE KAŞINTI SORUNU

KayraninnAnnesii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
98
67
18
Merhabalar. 5+2 haftalik hamileyim. 4.haftada ogrendim ama ogrenmeden 2 3 gun once baslayan bir kasinti soz konusu. Bacaklarim yara oldu kasimaktan geceleri uyutmuyor gunduz hicbir is yaptirmiyor o derece yani. Bebe yagi, limon, kolonya, nemlendirici krem hepsini denedim azalma bile yok. Benim gibi gebelikte boyle sorunlar yasayan var mi nasil gecircem bu kasintiyi nolur yardim edin..

Merhabalar. 5+2 haftalik hamileyim. 4.haftada ogrendim ama ogrenmeden 2 3 gun once baslayan bir kasinti soz konusu. Bacaklarim yara oldu kasimaktan geceleri uyutmuyor gunduz hicbir is yaptirmiyor o derece yani. Bebe yagi, limon, kolonya, nemlendirici krem hepsini denedim azalma bile yok. Benim gibi gebelikte boyle sorunlar yasayan var mi nasil gecircem bu kasintiyi nolur yardim edin..
Dr a git canim allerjik bişey olabilir

Pazartesi ya da sali gitcem doktora ilcede yasiyorum merkeze gitmem gerekiyor hastane icin. Bu kasintilarda git gide artiyor azalmak yerine napacagimi bilemedim artik cok kotuu:KK43:
Bende de yeni yeni cikti o sorun. Kendi doktorum glikoz olan seylerden uzak dur dedi ama geçmiyor cuma gunu kan vericem el ve ayaklarim hep yara oldu karaciğer ile alakalı olabilir diyorlar sende ihmal etme normalde o kasntilar son aylarda çıkıyor

c
cnm bn hepatıt b hastasıyım otuzuncu haftadan sonra bende de baslamstı karacıger enzımlerım cok yukseldgı ıcın gebelık kolestazı olmustm aynı sorunlar bende de oldu gebelık kolestazı yasayanların hepatıt b olması sart degıl hepatıt b olmayanlar da da oluyor ama belkı senınkısı alerjık olabılır cnku bnm yasadgm son haftalara dogru oluyor genelde doktora danısmanda fayda var cok zor oluyor kasınmaktan uyuyamıyordum ve saatlerce aglyordum ALLAH sıfa versın

Cnm bunun ilk haftalarda yaşanmasının sebebi hızla artan bhcg değerin ! hormonların hızlı değişim gösteriyor ve bu doğal olarak karaciğeri de zorluyor genelde 2 3 hafta sürüp geçer önemli bir durum söz konusu değil. Gebeliğin 2. Ve 3. Trimester inda görülen kaşınmalar ise gebelik kolestazı olarak adlandırılır

Bende senın gıbı oldum ama benı pireler ısırdı gobegımını bıle ısırmış doktoruma gosterdım fenistil jel verdı ıyı geldı kaşınmaktan daha da kabarmıştım Sımdı ıyıyım Allah'a şükür

O ladar kotu ki bacaklardaki gecmedigi gibi bi de kollara sicradi 2 gundur. Pazartesiyi iple cekiyorum insallah gecicidir de bir an once gecer uyku denen bisey kalmadi aglaya aglaya uyaniyorum artik heryerim yara icinde kaldi :(

Back
X